Dermapen – Revolucionarni Tretman Za Blistavu Kožu Lica

Dermapen je kozmetički tretman koji se radi Dermapen uređajem. Dermapen zateže kožu lica, vrata i dekoltea, i to na vrlo lep način. Dermapen se svrstava u podgrupu mezoterapije, ali je daleko naprednija verzija od tretmana mezoestetike. Ova metoda koja podmlađuje lice svrstana je u jednu od najboljih metoda 21. veka.

Dermapen tretman se izvodi posebim uređajem koji liči na olovku te odatle i naziv samog tretmana. Tretman sastoji iz procedure kojom se malim ubodima stimuliše proizvodnja kolagena, te se na taj način omogućava bolja apsorpcija aktivnih kozmetičkih supstanci. Slični efekti dobijaju se kod laserskog tretmana lica.

Dermapen je unapređena metoda mezoterapije. Mezoterapija je kozmetički, a ne hirurški treman, kojim se pomoću aparata u kožu ubrizgavaju vitamini, minerali i sve ono što joj je potrebno da se obnovi, podmladi i regeneriše.

Igličastim penetracijama po licu, vratu ili dekolteu, kroz Dermapen aparat se ubrizgavaju minerali i vitamini. U odnosu na mezoterapiju i Dermaroler koji se koristi u tom tretmanu, Dermapen uređaj ima mnogo gušće iglice i mnogo su tanje što dovodi do toga da mnogo kvalitetnije popunjavanja pore jer se ova igličasta penetracija može lakše i dublje kontrolisati.

Dermapenom se mogu postići različiti stepeni obnavljanja kože, od jednostavnog poboljšanja apsorpcije kozmetičkih proizvoda, do kliničkog tretmana raznih oštećenja, kao što su bore i ožiljci. Nakon tretmana kože mikroiglicama, organizam izbacuje oštećene delove i stvara novi kolagen.

Prednosti Dermapena

Dermapen metoda pokazala se kao efikasna kod uklanjanja ožiljaka kao što su oni od akni. Oni mogu biti vrlo uporni i dugotrajni i trajati godinama. Mnoge ih žene imaju i bore se sa njima tako što ih prikrivaju teškim šminkama.

Dermapen se takođe koristi za uklanjanje površinskih i dubljih strija. Njime se mogu čak tretirati i određene regije, kao što su predeli oko očiju ili oko usana. Revitalizacija umorne kože je rešiva ovim tretmanom.

Dermapen u salonu “Vreme za mene”

Uređaj kojim se izvodi tretman napravljen je od nerđajućeg čelika, a glava je sterilna i menja se prilikom svakog izvođenja. Dermapen ne oštećuje kožu i ne „cepa“ je, jer lako klizi preko kože i iglice su prilagođene, tako da je koža zaštićena i bezbedna.

Nakon Dermapen tretmana, koža lica, vrata i dekoltea biće lepša i zategnutija čak i posle prvog tretmana. Dermapen će efikasno pročistiti vaše lice i podmladiti ga, dati mu energiju i lepotu. Otklonite bore oko očiju ili oko usana, otklonite ožiljke od bubuljica ili  samo pružite svežinu vašem licu! Šta god da vam je potrebno, znajte da je nega kože obavezna i posle tretmana, jer ne postoji magično rešenje koje je delotvorno čitavog života.

 

Postupak tretmana

 1. Čišćenje lica mlekom i tonikom
 2. Oxygen tretman – hranjenje kože čistim kiseonikom – GRATIS
 3. Pro Peel losion – priprema za hemijski piling
 4. Hemijski piling
 5. Post Peel losion – neutralizacija hemijskog pilinga
 6. Nanošenje Mesotech koktela za Dermapen
 7. Aplikovanje seruma Derma pen-om
 8. Nanošenje umirujućeg Bliss krema
 9. Nanošenje obnavljajućeg gela za hidrataciju i ubrzavanje regeneracije tkiva
 10. Nanošenje Sun Film gela za lice spf 30, ukoliko je neophodno.

 

Tretman radimo prestižnom Juliette Armand kozmetikom, a takođe koristimo i Derma pen od istog brenda.

MesopeelProfesionalni hemijski piling sistem

AMESON MESOPEEL  je profesionalni hemijski piling sistem baziran na organskim kiselinama sa ciljem podmlađivanja kože, čineći je prosvetljenijom, sjajnijom i mekšom..

MESOPEEL linija uključuje sledeće proizvode:

 • 7 hemijskih pilinga AHA & BHA (alfa i beta hidroksi kiseline) i AZA (Dikarboksilična kiselina).
 • 2 proizvoda PRO PEEL I POST PEEL za prilagođavanje pH.
 • 2 proizvoda za regeneraciju: UMIRUJUĆI I OBNAVLJAJUĆI

Faze hemijskog pilinga

 1. Priprema sa PRO PEEL losionom
 2. Piling MESOPEEL
 3. Neutralizacija POST PEEL
 4. Regeneracija UMIRUJUĆI BLISS & OBNAVLJAJUĆI GEL

 

Trenutna PROMOTIVNA CENA Dermapen tretmana + Oxygen tretman GRATIS iznosi 4500 RSD.

Ostale PROMOTIVNE CENE:

 • Lice + vrat – 6000 RSD.
 • Kompletan dekolte – 4000 RSD.
 • Vrat i dekolte – 5000 RSD.
 • Lice + vrat + dekolte – 8500 RSD.

 

Trajanje tretmana je oko 90 min. Tretmani se izvode u roku od 3 do 6 nedelja. Rezultati su vidljivi posle prvog tretmana.

Vaš tretman, kao i besplatne konsultacije u salonu „Vreme za mene“ možete zakazati na telefon 064/327-60-69. Mi se nalazimo u Novom Sadu, na adresi Đorđa Nikšića Johana 20 (Novo Naselje).

 

Autor: vremezamene.rs