Anticelulit program 31 dan – najmoćniji tretman protiv uporne pomorandžine kore

Sa celulitom se bori veliki broj žena i koliko god se trudili da ga se rešite zauvek, on se nekako uvek vrati. Na vašu sreću, mi imamo trajno rešenje za uklanjanje celulita. U salonu Vreme za mene možete pronaći Anticelulit program 31 dan! koji će Vam pomoći da imate zategnuto telo bez celulita na kom će vam svi zavideti.

Intenzivni program za uklanjanje celulita kombinuje 5 različitih aparata kojima se tope masne naslage, ubrzava metabolizam i uklanja celulit, jednom zauvek.

 

Tretmani koji ulaze u program su:
Radiotalasni lifting – liftng radio talasima je tretman kojim možete zategnuti opuštenu kožu, poboljšati njenu elastičnost, ukloniti višak masti i podstaknuti formiranje kolagena. Idealan je za rešavanje problema opuštene kože, strija i celulita.

Radiotalasni vakuum – primenjuje se za razgradnju celulita i zatezanje kože. Radio talasi dopiru do 3 centimetra ispod kože, delujući tako i na razbijanje dubinskog celulita. Istovremeno, vakum nežno odiže deo epidermisa od potkožnog masnog tkiva, pojačava prokrvljenost tretiranog dela i time utiče na redukciju i eliminaciju masnih naslaga. Ovim tretmanom se poboljšava mikrocirkulacija, vraća se tonus tkivu, redukuje celulit, podiže stražnjica i postiže lep oblik butina i stražnjice.

Elektrostimulacija – tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju. Elektrode koje se postavljaju na telo klijenta emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrkcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela. Elektrostimulacija se koristi i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova.

Limfna drenaža – podstiče se presoterpaijom koja blagotvorno deluje na organizam. Kostim, koji klijent oblači, se naizmenično puni vazduhom, stvarajući ugodan pritisak na telo klijenta, čime se stimuliše izbacivanje tečnosti, sagorevanje masti, ubrzava metabolizam, pojačava cirkulacija, poboljšava san i telo dovodi u stanje potpune opuštenosti. Tretman presoterapije se može upražnjavati svakodnevno.

Lipo laser – tretman lipo laserom je najsavremeniji, neinvanzivni, nehirurški metod za oblikovanje tela.
Lipo laserom može se delovati na otapanje masnih naslaga, na zatezanje kože ili na oba istovremeno.
Tretman lipo laserom se može primeniti na bilo kom delu tela: abdomenu, bokovima, gluteusu, rukama, leđima ili oko kolena. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Nisu primećene kontraindikacije, te ga smeju koristiti i osobe sa proširenim venama.

Cena programa je 1.500 dinara po danu, a svakog dana se kombinuju različiti tretmani u personalizovanom programu prilagođenom vašim potrebama.

Ukoliko želite da imate telo iz snova, kontaktirajte nas na 064/327-60-69 ili nas posetitie na adresi Đorđa Nikšića Johana 20 u Novom Sadu. Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije.