Pobedite gravitaciju uz ove tretmane!

Sa prirodnim procesom starenja efekte gravitacije osećamo sve više – koža postaje opuštena, nakuplja se masnoća ispod brade, kreirajući neprivlačni podbradak, bore su sve izraženije i slično. Inovacija koja nam dolazi iz laboratorija prestižne kompanije Skeyndor jeste profesionalni lifting tretman – Global lift, od sada dostupan i u salonu Vreme za mene.

 

 

Tretman se bazira na ProGen – in tehnologiji i ima osnove u naučnim istraživanjima i rezultatima. Global lift tretman je usmeren na marker starenja progerin, kojim se postiže efekat facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade (podbratka). Progerin je disfunkcionalni protein smešten u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem ćelija, uzrokovanih unutaršnjim i spoljnim faktorima. Merenjem koncentracije ovog proteina određuje se biološka dob ćelija. Što je koncentracija progerina veća, to je ćelija starija. Smanjivanje nivoa ćelijskog progerina znači suprotan efekt od starenja i propadanja ćelija, što dovodi do podmlađivanja i obnavljanja ćelijskog tkiva. Tretman je preporučljiv za sve tipove kože.

Tretman se radi u seriji od četiri tretmana, a trajanje jednog je izmedju 45 minuta i jednog sata. Može se raditi jednom do dva puta nedeljno, a za najbolje rezultate u zavisnosti od stanja vaše kože, stručno osoblje u salonu može napraviti odgovarajući plan tretmana.

Zašto je tretman toliko uspešan?

Tajna je u posebnim sastojcima koji su u kombinaciji jedni sa drugima efektivni i više nego pojedinačno.

Activating firming gel: Nemasni omekšavajući gel za olakšavanje masaže lica. Sadrži  sastojke za zatezanje i učvršćivanje

Anti-gravity serum: Serum formulisan da pruži globalni lifting osećaj na koži. Posebno za tretman zrele opuštene kože i prerano fotoostarele kože. Obogaćen hidroliziranim kolagenom i organskim silicijumom koji pojačavaju svojstva podupiranja kože.

Immediate lift action mask: Lifting maska za lice i vrat sa efektom peglanja bora. Njen format flastera omogućuje postizanje fenomenalnih i trenutnih rezultata zatezanja na profesionalan i efikasan način.

Lift contour cream: Krema za lice i vrat bazirana na tehnologiji protiv starenja kože. Napredna kozmetika za opšti efekat zatezanja i nadoknadu volumetrije lica.

Ukoliko vam se čini da je Global lift tretman upravo ono što vam je potrebno, pozovite nas i zakažite svoje tretmane, a možete to učiniti na broj telefona 064 327 60 69. Osim toga, možete nas i posetiti lično u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu, a mi ćemo vam dati sve potrebne informacije! Tu smo zbog vas!