Gumica za brisanje bora?! Da, moguće je uz ove tretmane

 

Da li primećujete bore na svom licu? Iako je to potpuno prirodna pojava, ipak postoji nešto što vam može pomoći da pomognete svojoj koži i osećate se bolje. Toliko jednostavno da deluje kao da je izmišljena gumica za brisanje bora!

 

 

Razvoj tehnologije i estetske kozmetike u poslednje vreme prevazilazi sva očekivanja. Poslednja inovacija dolazi nam od prestižnog španskog brenda dermokozmetike – kompanije Skeyndor, a vama je dostupna u salonu Vreme za mene u Novom Sadu. O čemu je reč?

Corrective linija kompanije Skeyndor jedna od najuspešnijih anti-age linija na svetu i tajna je mladolike kože kod žena čak i u zrelom dobu. Ono što posebno oduševljava jeste činjenica da je ovo nehirurška, neinvanzivna metoda koja pruža brze rezultate na svim tipovima kože. Do sada je takve rezultate bilo moguće postići isključivo uz hirurške intervencije, ali to je sada prošlost. Tretmani su namenjeni prevenciji i korekciji bora, a brzina rezultata će vas zasigurno oduševiti zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetičkog botulina, koji ublažava kontrakcije mišića, i hijaluronske kiseline koji se koristi za prevenciju i korekciju bora, obnovu punoće i čvrstine kože.

Kako deluje tretman Skeyndor Corrective?

Ovim tretmanom uspešno se deluje na kontrakcije mišića, povećava se volumen i gustina kože, što dovodi do poboljšanja ćelijske strukture i bolje komunikacije među ćelijama. Tretman je osmišljen za sve one koji žele da odlože znakove starenja i pojavu prvih mimičkih borica, ali i onima koji žele da ublaže duboke mimičke bore i poboljšaju opušteni tonus kože. Dakle, može se raditi i preventivno, ali i u zrelom dobu.

Tretman se radi u seriji od četiri tretmana, što je preporučeni minimum. Jedan tretman traje približno oko sat vremena, a ukoliko je potrebno moguće je raditi i više serija za najbolje rezultate ili kombinovati sa drugim tretmanima. Tretman se radi jednom sedmično, a sve savete i najbolji plan za vaše stanje kože, možete dobiti u salonu Vreme za mene.

Magični sastojci Corrective linije?

Wrinkle reducer peptide complex: Rastvor napravljen sa tri peptida protiv kontraktura komplementarnog dejstva za intenzivnije i trajnije zatezanje kože.

Wrinkle filler infusing pad: Liofilizirana matrica od polisaharida koja pojačava apsorpciju i čvrstinu kožnih aktiva.

Wrinkle filler hyaluronic concentrate: Koncentrovani rastvor sa hijaluronskom kiselinom sa popunjavajućim efektom posebno kreiranim za tretman dubokih bora.

Pearl deluxe regenerating mask: Maska krema sa prahom od mikronizovanog bisera. Poboljšava ćelijsku arhitekturu i komunikaciju i stimuliše procese regeneracije tkiva koji podmlađuju kožu.

Aktivni sastojci: Hyaluronic Acid, Pearl Powder, Oil-Soluble sea lavender extract, Anemarrhenae asphedeloides extract, Dictyopteris membranacea extract.

Tretman se može raditi hidroelektroforezom koristeći SKEYNDOR Mesoinfusion aparat, ili sa standardnom galvanskom strujom.

Za više informacija posetite nas u ulici Branislava Borote broj 9 u Novom Sadu, a svoje tretmane i sve savete možete dobiti na broj telefona 064/ 327 60 69. Tu smo za sva vaša pitanja i nedoumice!