Hidratacijom u borbi protiv bora

Hijaluronska kiselina je poznati sastojak mnogih krema i drugih preparata za negu kože zato što sadrži sve ono što je koži potrebno. Većina tretmana kojima je cilj smanjenje bora i poboljšanje celokupnog izgleda i stanja kože u nekoj meri sadrže hijaluronsku kiselinu, ali tretman čija je osnova i ključni sastojak upravo ova supstanca jeste tretman Power Hyaluronic.

 

 

U pitanju je mezoterapija lica bez igala, poslednje dostignuće na polju nege i dermokozmetike, neinvanzivna i apsolutno bezbolna metoda. Putem posebnog aparata u kožu se unose važne materije, u ovom slučaju hijaluronska kiselina.

Kako funkcioniše tretman?

Profesionalni tretman Power hyaluronic pospešuje hidrodinamiku kože na prirodan način sjedinjavanjem hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina i moćnih aktivatora tj. akvaporina. Poboljšava vlažnost kože, daje trenutan osjećaj hidratacije i smanjuje bore.

Zanimljivo u vezi sa ovom magičnom supstancom – hijaluronskom kiselinom jeste da zapravo i nije kiselina, već složeni lanac molekula sa sposobnošću zadržavanja vode. Odatle i njena ogromna primena u hidrataciji i osveženju kože, a naučno je dokazano da ovaj sastojak vrlo brzo licu vraća mladalačku svežinu.  Tretmanom Power Hyaluronic održava se potrebna vlažnost kože i nivo kolagena, te je koža elastična i fleksibilna. Da bi koža na najbolji način reagovala na hijaluronsku kiselinu, potrebno je unositi molekule tačno veličine, što se pokazalo kao rezultat mnogobrojnih istraživanja i studija iz laboratorija kompanije Skeyndor odakle nam i dolazi ovaj blagotvorni tretman.

Kako tretman deluje protiv bora?

Hijaluronska kiselina se nalazi u određenom procentu u koži, a tamo gde je nema dovoljno, smatra se da su nastale bore. Stoga hijaluronski fileri u tretmanu se koriste za eliminisanje i popunjavanje bora, za hidrataciju kože i održavanje mladalačkog izgleda i svežine.

Više informacija možete dobiti u salonu Vreme za mene u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu ili na broj telefona 064 327 60 69. Tretman traje oko 45 minuta, a najbolji rezultati postižu se u seriji od šest do deset tretmana. Ne zaboravite da je u salonu trenutno na snazi posebna ponuda Vreme darivanja, gde vas očekuju naročite pogodnosti poput 6+1 akcije ili 10+1, kao i posebni pokloni. Osim toga, do kraja leta važi popust od 20 odsto na sve zakazane tretmane. Iskoristite ove pogodnosti i zakažite svoje tretmane već danas! Čekamo vas!