Kako do željenog tela? Odgovor je sveobuhvatnim pristupom. Potrebno je istovremeno raditi na uzrocima nezadovoljstva – masne naslage, celulit, nakupljena tečnost i svemu onome  što na našim telima ostavlja neželjene posledice.

Dobra vest je da postoji kombinacija tretmana koja provereno daje najbolje rezultate jer problemu prilazi sa više strana.

O čemu je reč?

Salon Vreme za mene je na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i rezultata kreirao ponudu i program tretmana za telo koji su najbolja kombinacija za oblikovanje i reoblikovanje tela. Reč je o sledećim tretmanima:

  • Limfna drenaža
  • Elektrostimulacija
  • Ultrazvučna kavitacija
  • Radiotalasni lifting
  • Radiotalasni vakum
  • Lipo laser

Svaki od navedenih tretmana svoju primenu vidi u kombinaciji tehnologije i udarnih sastojaka koji deluju na vaše telo i otklanjaju uzorke vašeg nezadovoljstva.

U zavisnosti od trenutnog stanja i željenih rezultata i u saradnji sa stručnim osobljem kreira se vaš individualni plan kojim se postižu najbolji rezultati. Trajanje tretmana je od dva do četiri sata, a cena između 3.000 i 8.000 dinara. Cena se formira u zavisnosti od tretmana i površine regije koja se tretira.

Dobra vest za sve koji žele da rade na svoj telu jeste da je trenutno u salonu akcija Vreme darivanja. Između ostalog, pomenuti sklop tretmana takođe se nalazi na spisku tretmana koji su uključeni u akcije, a u nastavku pročitajte pogodnosti koje možete ostvariti u toku ove akcije.

Uplatite deset tretmana za oblikovanje i reoblikovanje tela (sklop tretmana) dobijate jedanaesti tretman gratis (vrednost poklona je cena tretmana koji je određen). Osim toga za klijente koji uplate deset tretmana, obezbedili smo i poklon u vidu posebnog seruma za kućnu negu. Serum služi za smanjenje obima i celulita.

Uplatite šest tretmana za oblikovanje i reoblikovanje tela (sklop tretmana) i dobijate sedmi tretman gratis (vrednost poklona je cena tretmana koji je određen).

Kako vam se čine naše akcije? Celokupan opis akcije pogledajte u ponudi Vreme darivanja i zakažite svoje tretmane što pre!

Možete to učiniti na broj telefona 064/327 60 69 ili nas posetiti lično u ulici Branislava Borote broj 9 u Novom Sadu! Požurite, čekamo vas!