Kako ukloniti celulit u 5 koraka?

 

Da li je moguće i kako ukloniti celulit? Kako se on stvori kada ga do „juče“ niste imali? Sve su ovo pitanja koja muče svaku ženu. Ono što treba da znate jeste da je celulit moguće ukloniti, samo treba izabrati prave metode i biti uporan.

 

kako ukloniti celulit

 

-Korak broj 1 – Voda

Ne možete očekivati da će celulit nestati, ako ne pijete dovoljno tečnosti. Vodite računa o tome da uzimate 2 litre vode dnevno. Takođe dobro bi bilo da jedete i hranu bogatu vodom kao što su dinje, lubenice, krastavci…

-Korak broj 2 – Način ishrane

Regulisana ishrana je važna, ako se krenuli u „borbu“ protiv celulita. Smanjite unos soli i šećera i masne hrane. U ishranu unesite što više sirovog voća i povrća i tečnosti.

-Korak broj 3 – Vežbanje

Ukoliko stalno sedite na poslu može se desiti da doprinesete smanjivanju količinu mišićne mase i povećanju masnog tkiva. Zato je važno da vežbate kako biste učvrstili mišiće. Dovoljno je i da svaki dan praktikujtete brzo hodanje od pola sata do sat vremena.  Takođe iskoristite svaku priliku da na poslu ustanete i “protegnete noge”. Previše sedenja će doprinetu razvoju celulita.

-Korak broj 4 – Masaža

Možete napraviti toplu kupku i povremeno uraditi sami masažu delova zahvaćenih celulitom. Na ovaj način ćete stimulisati cirkulaciju krvi i limfe.

-Korak broj 5 – Anticelulit program

Ukoliko se oslanjate samo na navedena 4 koraka ne možete očekivati brze i pouzdane rezultate. Zbog toga preporučujemo i anticelulit program. On je baziran na kombinaciji više različitih tretmana i to:

Elektrostimulacija – tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju.

Limfna drenaža – tretman kojim se podstiče proces linfne drenaže, što blagotvorno deluje na čitav organizam.

Radiotalasi – tretman kojim možete zategnuti opuštenu kožu, poboljšati njenu elastičnost, ukloniti višak masti i podstaknuti formiranje kolagena. Idealan je za rešavanje problema opuštene kože, strija i celulita.

Vakum – se primenjuje za razgradnju celulita i zatezanje kože. Radio talasi dopiru do 3 centimetra ispod kože, delujući tako i na razbijanje dubinskog celulita.

Ove tretmane možete uraditi u salonu Vreme za mene u Branislava Borote 9, u Novom Sadu. Zakažite vaš termin na 064 327 60 69.

Nakon ovih 5 koraka vaša koža će izgledati kako nekad, zategnuta i glatka, bez celulita.