Lipo laser – Oblikovanje tela najsavremenijom metodom

Tretman lipo laserom je najsavremeniji, neinvanzivni, nehirurški metod za oblikovanje tela.

 

Lipo laserom može se delovati na otapanje masnih naslaga, na zatezanje kože ili na oba istovremeno. Tretman lipo laserom se može primeniti na bilo kom delu tela: abdomenu, bokovima, gluteusu, rukama, leđima ili oko kolena. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

 

Nisu primećene kontraindikacije, te ga smeju koristiti i osobe sa proširenim venama. Uz ovaj tretman neophodno je primeniti i tretman limfne drenaže, a poželjna bi bila i elektrostimulacija. Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Ono što možete očekivati nakon tretmana lipo laserom jeste poboljšana elastičnost kože, sprečavanje dalje pojave celulita, detoksikacija organizma, uklonjen višak masnoće, kao i zategnutost kože. 

Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

U salonu „Vreme za mene“ možete zakazati tretman lipo laserom kao i razne druge tretmane. U konsultaciji sa našim stručnim savetnikom, možete dobiti sve informacije u vezi sa tretmanima koji bi bill najpogodniji za potrebe vašeg tela. Pozovite nas na broj telefona 064/327-60-69 ill nas posetite na adresi Đorđa Nikšića Johana 20 u Novom Sadu.

 

Autor; vremezamene.rs