Tretman MesoBT Lift  – lifting bez bola i oporavka

Duboke horizontalne bore najčešće na čelu su čest problem sa kojim se susreću gotovi svi. U zavisnosti od tipa kože i načina života, nege i slično, svi drugačije reaguju na tretmane za horizontalne bore i učinak nije uvek jednak. Međutim, poslednja novina na polju profesionalne nege pristupa horizontalnim borama na naučnoj osnovi i eliminiše ih kombinacijom aktivnih sastojaka peptida i šećera ovsa, koji su se tokom istraživanja pokazali kao najbolji saveznici u nezi zrele kože.

 

 

U salonu Vreme za mene odnedavno je dostupan ovaj MesoBT Lift tretman. U pitanju je mezoterapija bez igala, koja se izvodi opremom najboljeg svetskog proizvođača dermokozmetike i opreme, španske kompanije Skeyndor. Pomoću četiri radne tehnike aktivni sastojci se unose u odgovarajuće slojeve kože, te se rezultati vide brzo i traju dugo.  Mezokozmetički tretman smanjuje mimičke bore i ostavlja stalni osećaj liftinga. Aktivni sastojci čine mirko i makro lifting na različitim dubinama što dovodi do lifting osećaja u tri dimenzije, sa trajnim efektom.

Tretman MesoBT Lift je najbolji tretman za izražajne horizontalne bore, kojim se postiže trenutna i kontinuirana lifting senzacija na koži. Budući da je reč o potpuno neinvanzivnoj i nehirurškoj metodi, nema nikavih neželjenih dejstava, nema bola, otoka niti ikakvog oporavka.

Aktivni sastojci

  • 3 peptida koji relaksiraju mišiće, sa ujedinjenim dejstvom:  2 “Botox-like” i 1 “Viper-like venom”.

Ima efekat relaksacije izražajnih bora.

  • Aminopropane dihydrogen phosphate (“APPA”)

Stabilizuje  aktivnost modulirajućih biopeptida.

  • Kolagen niskomolekularne težine:  (morski)

Dejstvo subkutanog mikroliftinga.

  • Šećer Ovsa  prosečne molekularne težine.

Kornealni  makrolifting.

Kombinacija sastojaka je tako osmišljena da u potpunosti ciljano i pametno tretira željene regije i eliminiše, čak i one najdublje bore. Cena tretmana Meso BT Lift je 5.000 dinara i traje oko dva sata, a najbolji rezultati se postižu u seriji od šest do deset tretmana. Najbolje je raditi tretman sedmično, a kasnije samo održavati željeno stanje. U želji da se zahvalimo svojim klijentima na ukazanom poverenju, uveli smo posebnu akciju – na svaki zakazani tretman lica MesoBT Lift dobijate Oxygen tretman gratis koji osvežava, hidrira i hrani vašu kožu i daje joj zdravi sjaj. Svoje tretmane možete zakazati na broj telefona 064 327 60 69, a možete to uraditi i lično – nalazimo se u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu. Požurite, čekamo vas!