Mezofiler – dugoročno rešenje za uporne bore

Oduvek ste se pitale kako poznate dame imaju kožu koja ne odaje njihove godine? Blistava je i deluje elastično i čvrsto? Možda je njihova tajna svetski poznat tretman Mezofiler, koji možete uraditi i u Salonu Vreme za mene.

 

 

Šta je tretman Mezofiler?

Mezokozmetički tretman je posebno formulisan za omekšavanje bora i mimiških crta lica, te za povećavanje čvrstoće vrata i dekoltea. Njegovi aktivni sastojci obnavljaju mešućelisjku komunikaciju i podstiču neosintezu elemenata koji čine matricu strukture kože: kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu. Tretman Mezofiler je idealan za stariju kožu i kožu oštećenu od uticaja sunca.

Uz opremu i preparate najboljeg svetskog proizvođača u oblasti profesionalne nege – kompanije Skeyndor i vi možete imati lepu, mladoliku kožu, a rezultati su dugoročni. U čemu je tajna?

Tajna Mezofiler tretmana je u savršenoj kombinaciji tehnoloških dostignuća i dobro izbalansiranom koktelu koji sadrži sve koži neopodne sastojke. Aktivne supstance se u kožu unose putem posebne sonde, dakle u potpunosti bez igle i invazivnih procedura, potpuno bezbolno i najbolje od svega – nema otoka, niti bilo kakvog oporavka.

Koža tokom godina gubi svoju prirodnu elastičnost i nastaju bore koje se teško eliminišu samo kremama i losionima. Efikasnije rešenje je virtuelna mezoterapija, odnosno mezoterapija bez igala, a među tretmanima izdvaja se upravo tretman Mezofiler koji eliminiše bore nastale usled manjka elastičnosti i kao i vertikalne bore na licu, vratu i dekoltetu.

Aktivni sastojci:

  • Mikro-kolagen.

Ovaj sastojak ima efekat epidermalnog faktora rasta I značajan je jer vdiljivo popunjava kožu, te čini bolje manje upadljivijim.

  • Lipozomi punjeni polifenolima.

Lipozomi su značajni jer podmlađujuju kožu, te imaju efekat stimalice dermisa, čime se i postiže viddljiv izgled mlađe kože.

  • Mikroalga

Dodatak mikroalgi ima efekat anti-elastaze/kolageneze. Time je tretman potpun jer se zaustavlja proces starenja.

Kombinacija svih sastojaka izabrana je na osnovu dugogodišnjeg iskustva i nastala kao rezultat mnogobrojnih istraživanja, a sastojci sadrže sve ono što je potrebno koži da bi održala mladalački izgled. Cena tretmana je 5.000 dinara i traje oko dva sata, a najbolji rezultati se postižu u seriji od šest do deset tretmana. Preporučljivo je da se tretmani rade jednom sedmično, a nakon završene serije potrebno je održavati stanje. Uz to, u salonu Vreme za mene trenutno je na snazi i akcija – uz svaki tretman mezofilera dobijate gratis Oxygen tretman, koji je apsolutni hit u svetu, budući da hidrira, osvežava i revitalizuje kožu. Na taj način zaokružujete proces nege!

Svoje tretmane i više informacija možete dobiti na telefon 064 327 60 69, a možete nas i posetiti u ulici Branislava Borote broj 9 i raspitati se o još nekim novinama koje smo uveli. Tu smo za vas!