Mezoterapija lica bez igala – čudesni tretman za osvežavanje i podmlađivanje kože

Kada je reč o licu, mezoterapija može da učini čuda za Vašu umornu kožu. Mezoterapija je tretman za osvežavanjepodmlađivanjehidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Tretmanima mezoterapije se mogu vidno smanjiti bore oko očiju, ustа, na vrаtu, čelu, odnosno celom licu, ožiljci i akne. Ovaj tretman takođe je efikasan izbor kod zatezanja lica (lifting efekt), u rehidrataciji i postizanju svežeg izgleda kože, podizanja tonusa kože, rešavanja problema fleka, pigmentacionih mrlja na koži i tamnih kolutova ispod očiju.

 

Mezoterapija lica bez igala se najčešće primenjuje u prevenciji i borbi protiv starenja kože i stvaranja bora, jačajući zidove kapilara i tonirajući kožu. Ubraja u tretmane koje je poželjno uraditi pred neki važan događaj, jer lice nakon tretmana zablista!

Prednost neinvazivne mezoterapije je ta što je, za razliku od mezoterapije iglom, apsolutno bezbolna i nakon tretmana ne ostavlja nikakve nepoželjne tragove na koži. Samim tim tretman se ne mora posebno planirati, već ga je moguće uraditi bilo kad u toku radne nedelje ili vikenda.

Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo više tretmana mezoterapije:

 1. Mezoterapija bez igala,
 2. Tretman mezoterapije sa kiseonikom,
 3. Botox – Like tretman,
 4. Caviar tretman,
 5. Anti-Age Argan Gold tretman,
 6. Anti-Stress Professional Treatment,
 7. Exotic Cocktail tretman,
 8. Hyalift Anti-Age tretman,
 9. Anti-Age Time Lift Q 10 tretman,
 10. Hydracure Sebo Control Professional Treatment,
 11. Scar Mark,
 12. Magic Spa Hydration Professional Treatment,
 13. Espresso Remodeling Professional Treatment,
 14. Biowhite Professional Treatment.

Procedura je ista kod svih tretmana, s tim što se stavljaju rezličiti biostimulansi koji su neophodni za željeni rezultat.

 

Mezoterapija lica bez igala sa kiseonikom (Holivudski sjaj)

U sastav MezzO2 Oxygen tretmana ulazi osam moćnih Oxygen seruma (Pure Oxygen Serum, Push Up Oxygen Serum, Anti-Acne Oxygen Serum, Biowhite Oxygen Serum,Eye Detox & Drainage Serum, Face Conture Lift Serum, Lift-Up Oxygen Serum, Botox-Like Oxyge Serum), kreme (Pure Oxygen Face Massage Cream, Botox-Like & Oxygen Professional Face Cream) i filer sa čistim kiseonikom (Hyaluron Oxygen Filler ). Svi preparati, poput infuzije, direktno deluju na ćelije i nude rešenje za individualne probleme na koži. Idealni su za sve tipove kože.

Holivudski sjaj je sada dostupan i Vama, a naročito se preporučuje pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima jer se ubacuje aktivni kiseonik u duboke slojeve kože.

Ovim tretmanom čistimo pore, eliminišemo toksine u koži, aktiviramo metabolizam, jačamo strukturu ćelija i revitalizujemo Vašu kožu lica. Rezultat je osvežena, zategnuta i blistava koža, i znatno svetliji ten. MezzO2 inovativna formula ima multifunkcionalno dejstvo i nudi precizno rešenje za individualne potrebe klijenta.

 

MezzO2 Formula:

 • Snabdeva ćelije čistim kiseonikom
 • Uklanja ugljen dioksid iz tkiva
 • Omogućava Instant Lifting efekat – miorelaksantni – ispravlja bore i fine linije
 • 3D Reduktor Voluminoznosti – povećava volumen kože čineći je jedrom, čvrstom i zategnutom.
 • U potkožnom tkivu vrši intenzivnu reparaciju kolagenih vlakana
 • Poboljšava metabolizam kože
 • Obnavlja i energizuje kožu

Dinamika i broj tretmana:

Prema dosadašnjem iskustvu, najbolji rezultati se dobijaju kada se tretmani izvode u seriji od 6 do10 tretmana, sa razmacima od 5 do 10 dana.

 

Procedura tretmana mezoterapije bez igala:

 1. Apšminkanje – čišćenje lica mlekom i tonikom

Nežna i jedinstvena mleka crystal clear tehnologije sa čistim prirodnim biljnim ekstraktima, dubinski prodiru u kožu i temeljno je čiste, ne remeteći njenu pH ravnotežu.

Nežni biljni tonici omogućiće 24-časovnu dubinsku hidrataciju i svež izgled kože lica.

   2. Piling lica

Nežni, neagresivni pilinzi temeljno odstranjuju sloj izumrlih ćelija sa površine kože i omogućavaju rađanje novog, zdravog i mladog epidermalnog sloja. Nakon pilinga, koža lica dobija ujednačen ten, svež i odmoran izgled.

        3. Masaža serumom pomoću aparata

Botox-Like & Hyaluron Anti-Wrinkle Serum, Botox Like-Cyclopeptide Anti-Wrinkle Serum , Hyaluron 2X Anti-Wrinkle Filler, Hyaluron 10x Anti-Wrinkle Filler. Collagen 3 Booster Anti-Wrinkle Filler, Botox Cyclopeptide Anti-Wrinkle Filler, Vitamin C Anti-Wrinkle Filler,Hyalift Hyaluron Serum, Collagen Q10 Actisphere Serum, Exotic Cocktail Antioxidant Serum.

        4. Maska za lice

Maska sadrži moćnu supstancu Argirelin heksapeptid, koja zahvaljujući svom miorelaksantnom dejstvu ispravlja bore i fine linije na površini kože.

   5. Završna krema

Kreme za masažu lica sa visokim sadržajem aktivnih komponenti su neophodan, peti moćni korak, koji će podariti jedrost, elastičnost i zdrav mladalački izgled koži lica.

Rezultate naših tretmana možete pogledati ovde.

 

Ukoliko želite da imate telo iz snova, kontaktirajte nas na 064/327-60-69 ili nas posetitie na adresi Đorđa Nikšića Johana 20 u Novom Sadu. Naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije.

 

Autor: vremezamene.rs

Foto: vremezamene.rs