Mršavljenje bez dijete

 

Ne volite dijete ili ste već probali različite i niste uspeli da smršate? Osim dijeta i vežbanja postoje i druge metode koje vam mogu pomoći u oblikovanju tela, mršavljenju i redukciji celulita.

Može li se smršati uz pomoć struje?

Sigurno ste već čuli za različite tretmane koji podrazumevaju pozitivna dejstva struje. Danas postoje i vežbe “sa strujom” koje stimulišu mišiće, kao i tretmani bez vežbanja.  Za optimalne rezultate potrebno je trenirati 2 puta nedeljno, uz naravno korigovanje ishrane kao i kod svakog drugog treninga. Ukoliko ne volite da vežbate, a želite da probate efekat struje onda je elektrostimulacija pravi tretman za vas. Ona pomaže u oblikovanju tela, redukciji celulita, mršavljenju i stimulaciji mišića. Što je najvažnije na ovaj tretman možete ići svakoga dana.

Elektrode se postavljaju na telo i emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrakcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela.

Ona se takođe može koristiti i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova. Ovi tretmani se mogu upražnjavati svakodnevno.

Šta sve radi elektrostimulacija?

Elektrostimulacija ima mnogo prednosti, a ovo su neke od njih:

  • stimuliše prokrvljenost i povećava trošenje masnoća
  • oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo
  • poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože
  • celulit se nakon tretmana vidljivo smanjuje

Stručnjaci iz salona “Vreme za mene” iz Novog Sada preporučuju seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

Radno vreme salona je svaki radni dan, subota i nedelja od 08h-21h.

Više informacija možete dobiti pozivom na telefon 064 327 60 69,  možete posetiti sajt www.vremezamene.rs ili doći u salon Vreme za mene u Branislava Borote 9, u Novom Sadu.