Hit ponuda – nahranite svoju kožu najvažnijom materijom-kiseonikom po promotivnim cenama

 

Vreme je da zasijate ovog leta, a to ćete najbolje postići tretmanima baziranim na kiseoniku!

 

 

Sa prvim lepim danima svi počinjemo brinuti o telu,kako da se rešimo celulita,masnih naslaga i  povratimo vitku liniju.Ne zapostavite lice.U ovom periodu koža lica je jako osetljiva na oscilacije,temperature,promrnr klime i zahteva dodatnu negu i hidrataciju. Budući da nam slede dani sa visokim temperaturama, idealno je vreme da osvežite kožu i pripremite je za leto.

Već smo pisali o tome koliko je kiseonik značajan za zdravlje i izgled vaše kože, a sada je pravo vreme da joj poklonite tretman kakav zaslužuje. Stoga smo pripremili posebnu akciju za vas – tretmani kiseonikom po promotivnim cenama!

U pitanju su sledeći Oskygen tretman, tretman Power Oskygen uz pomoć posebne opreme kompanije Skeyndor i tretman Mezoterapije lica bez igala sa kiseoničnim serumima. Svi tretmani se mogu raditi u serijama od po nekoliko tretmana i to više puta sedmično za željene rezultate, ali se rezultati primećuju već i nakon jednog tretmana te su idealni pred neke važne događaje u životu.

Pozovite nas

Zašto da izaberete tretmane sa kiseonikom?

Oksygen tretman

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože, deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože, i spada u generaciju aktivne kozmetike. Nema kontraindikacija, te se preporučuje svima. Koža lica nakon tretmana je vidno osvežena, hidrirana i odmorna. Cena tretmana je 1.500 dinara.Tretman traje sat vremena.

Power Oksygen

Tretman se izvodi uz pomoć aparata Meso Infusion DCS, proizvođača kompanije Skeynodor, koji radi sa četiri aktivne radne tehnike. Pomoću svake od njih deluje se na kožu, i unosi se kiseonik u pravom odnosu u ciljane slojeve kože, potpuno neinvanzivno, takoreći „virtuelnom iglom“. Na ovaj način se daje sjaj licu i redukuje izgled otvorenih pora, osvežava koža i revitalizuje , te je sveukupni efekat zdrava i blistava koža. Cena tretmana iznosi 4.000 dinara, a uz njega dobijate besplatno Oksygen tretman.Tretman traje dva sata.

Mezoterapija bez igala sa kiseoničnim serumima

U sklopu ovog tretmana nalazi se osam najmoćnijih Oxygen seruma, kao i odgovarajuće kreme uz filer sa čistim kiseonikom. Svi preparati, poput infuzije, direktno deluju na ćelije i nude rešenje za individualne probleme na koži. Idealni su za sve tipove kože. Uz ovaj tretman dobijate i Oksygen tretman potpuno besplatno, a tretman košta 3.200 dinara.Tretman traje sat ipo

Zakaži tretman odmah!

Za više informacija možete nas pozvati na 064 327 60 69, ili nas posetiti lično u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu.