NOVO U PONUDI: Mikrodermoabrazija – sve što je neophodno koži lica da izgleda savršeno i negovano

Ako želite da očistite, osvežite i podmladite svoju kožu – na pravom ste mestu. Salon „Vreme za mene“ u svoju ponudu tretmana za lice uvodi još jedan tretman koji će vam pomoći da zablistate.

 

O čemu je zapravo reč?

Reč je o tretmanu po imenu Mikrodermoabrazija koji je popularan kako na našem, tako i na svetskom tržištu, kao jedan od novijih načina da se rešite problema sa kožom. Naime, ukoliko imate problem sa ožiljcima od akni, borama, ili samo želite da osvežite svoju kožu – Mikroderoabrazija je savršeni izbor. Ovaj tretman nema ozbiljnije kontra-efekte i ne zahteva dug period oporavka.

Najčešći problemi sa kožom javljaju se na koži lica, a uključuju i sitne bore (oko usta i očiju) pored ostalih. Čak i onda kada bi vam obećali neki tretman koji radi, to bi iziskivalo mnogo truda i novca, a neretko i podvrgavanje agresivnim hemijskim tretmanima koji mogu i trajno oštetiti vašu kožu. Iako je često neophodno da se podvrgnete ozbiljnijim hemijskim tretmanima ukoliko imate ozbiljnije problem sa kožom, onda kada su vaši problem manji, poželjno je opredeliti se za neki blaži tretman.

Mikrodermoabrazija je procedura efikasne redukcije finih linija bora oko očiju, fleka na licu i sitnih bubuljičinih ožiljka. Ovom procedurom stimuliše se obnavljanje kožnih ćelija i kolagena. Za mikrodermoabraziju možemo reći da je to jedna neinvazivna metoda uz pomoć koje se na blag način uklanja površinski deo kože. Ovaj tretman mogu da koriste svi i pogodna je za sve tipove i boje kože kao i za sve starosne dobi. Ukoliko vaša koža deluje umorno, mikrodermoabrazija lica je sjajno rešenje za vas. Ovaj tretman može poboljšati vaš ten tako što će ga ujednačiti, ali i učiniti da vaša koža deluje zdravije, a vaše lice budnije. Zbog toga mikrodermoabraziju zovu tretmanom za ženu 21. veka.

Ovaj tretman se ne bazira na hemijskim supstancama, već na česticama kristala i dijamanata koji služe za eksfolijaciju. U praksi to znači da se koža tretira, ali da ne ostaje bez čitavog svog površinskog sloja. Ono čemu vas podvrgavaju je tretman lica posebnim instrumentom koji prodire u vašu kožu aktivirajući dublje slojeve, tako da koža lakše upija serume i ulja koja se nanose nakon tretmana. Tretman ovim mikročesticama, tvrde dermatolozi, aktivira i proizvodnju kolagena, pa tako ima višestruko dejstvo na kožu.

 

Navedene mikročestice u suštini uklanjaju samo mrtve ćelije i čine kožu glatkom, tako da se sve nepravilnosti na koži ublažavaju. Ovo naročito važi za zapušene ili proširene pore, ali i za sitnije nepravilnosti tena. U ranijim stadijumima, može čak i ublažiti sitne bore, iako ih neće potpuno otkloniti.

 

Postupak tretmana sastoji se iz sledećih koraka:

  1. Čišćenje lica mlekom/tonikom
  2. Mikrodermoabrazija
  3. Oxygen tretman (Hranjenje kože čistim kiseonikom) GRATIS
  4. Maska za umirenje

Tretman traje 90 minuta i radi se serija od 3 do 6 tretmana, jednom nedeljno, kako bi se postigao željeni efekat.

Koža posle tretmana je podmlađena i izglačana, ali bi vam za puniji efekat bilo potrebno više tretmana.

Uz pomoć mikodermoabrazije klijentima se uspešno otklanjaju najsitnije i najfinije bore, proširene pore, ožiljci koji su manji i samo površinski, eventualne fleke odnosno depigmentacija kože i uspešno se reguliše masnoća kože. Koži daje jedan opšti svež zdrav izgled. Tretman je bezbolan i nije potrebna lokalna anestezija.

Mikrodermoabrazija lica se ne preporučuje ljudima sa dubokim ožiljcima, herpesom ili ekcemima, hroničnim aknama, poremećajem auto-imunog sistema i dijabetesa, kao i ljudima sa bilo kakvim nedijagnostikovanim promenama na koži.

Nakon tretmana, treba izbegavati izlaganje suncu, ali i depilaciju i potamnjivanje (naročito u solarijumu). Kako je koža prvih 24 sata preosetljiva, trebalo bi da je pazite od mogućih infekcija, pa je najbolje da izbegavate gužve i prašinu.

U salonu „Vreme za mene“ cena tretmana Mikrodermoabrazije je 2500 dinara, a vaš tretman možete zakazati na telefon 064/327-60-69

 

Autor: vremezamene.rs