NOVO U SALONU – Biološki tretmani hidratacija 24h

Salon „Vreme za mene“ sa ponosom može da vam predstavi jedan u nizu savršenih tretmana za negu lica. Naime, u pitanju su higijenski tretmani lica koji se rade prvoklasno Thalgo kozmetikom. Thalgo se nalazi u samom vrhu svetskih lidera u profesionalnoj Marine kozmetici, a činjenice da su sve  nove formule bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola, GMO i  sastojaka životinjskog porekla, samo je razlog više da verujete upravo ovoj vrsti tretmana.  Proizvodi stvoreni u Thalgovim laboratorijama su izrađeni  u skladu sa strogim standardima, predstavljaju pravi koncentrat morske efektivnosti, nudeći krajnje čulno iskustvo,  profesionalnu nadmoćnost i izuzetnost svojim  korisnicima. U našem salonu radimo 4 različite vrste Thalgo higijenskih tretmana, u zavisnosti od vašeg tipa i potrebe kože. Ovom prilikom predstavljamo vam Biološki tretman hidratacija 24h.

 

Kombinacijа Seve Marin ekstrakta i maske od morskih polisaharida i alginata vrši potpunu hidrataciju dehidrirane kože i dubinski je obnavlja, čineći kožu mekom i svilenkastom.

Koža je revitalizovana, remineralizovana, sitne bore su popunjene, a ten  je blistavo sjajan.

PREPARATI:

 • Piling sa morskim kristalima 150ml Enzimsko mehanički piling za sve tipove kože dubinski čisti i osvežava.
 • Hidra Marin koncentrat 1,2 x 12 Koncentrat sa biljnim polisahari- dima, vrše hidrataciju najdubljih slojeva kože. Hijaluronskom kiselinom obezbeđuje vlažnost kože i popunjava bore. Ekstaraktom Candide saito-  ana vrši proces detoksifikacije ćelija.
 • Oligo Marin masaž krema 150ml Sa oligo elementima – Mešavina mor- skih minerala i ulja iz semena maline bogatim omega 3 i 6 esecijalnim masnim kiselinama i macadamie sa omega 7 i 9 esencijalnim masnim  kiselinama nudi inovativnu masažnu strukturu za dugu i relaksirajuću  masažu.
 • Hidra Marin maska 150ml Kremasta maska, uz pomoć ekstrakta algi obezbeđuje vodu u epidermu iz dubljih slojeva kože a hijaluronskom kiselinom popunjava sitne bore. Držati je 20 min.
 • Hidra Marin Infusion maska (peel off) – Maska bogata alginatima i visokom koncentracijom morskih minerala i oligo elemenata. Stavlja se preko hidra maske i time se dobija II stepen hidratacije.
 • Hidra Marin gel krema 24h 150 ml Fina i lagana emulzija obezbed- juje hidrataciju kože 24h ne masteći je istovremeno. Čini kožu momentalno svežom, revitalizovanom, hidriranom i blistavom.

TOK TRETMANA:

 1. Kožu čistimo mlekom i tonikom,
 2. Potom ispilingujemo lice morskim kristalima, a zatim revitalizujemo lice mist sprejom.
 3. Parenje i masaža lica
 4. Čišćenje lica
 5. Darsonval – dezinfekcija lica
 6. Maska za smirenje Ella Bache
 7. Oxygen tretman
 8. Aplikujemo ampulu Hidra marin koncentrata
 9. Sledi relaksirajuća masažu “Srce Okeana” Oligo Marin masaž kremom
 10. Potom na lice stavljamo Hidra Marin masku na lice, vrat i dekolte, u tankom sloju
 11. Potom, preko prethodno aplikovane Hidra Marin maskena, na lice aplikujemo Hidra Marin Infusion masku pomešanu sa pola ampule sa morskim mineralima.
 12. Čišćenje maske Mist sprejom
 13. Krio – smirivanje lica i zatvaranje pora
 14. Završavamo tretman aplikovanjem Hidra Marin gel kreme u tankom sloju.

 

Cena biološkog tretmana uz koji dobijate Oxygen tretman gratis je 3000,00 dinara.

Za sve informacije o tretmanima, zakazivanje tretmana i besplatnih konsultacija možete nas kontaktirati na broj telefona 064/327-60-69. Salon se nalazi u Novom Sadu na adresi Đorđa Nikšića Johana 20.

 

Autor: vremezamene.rs