NOVO U SALONU – Thalgo Purete Marine biološki tretman za masnu i problematičnu kožu

 

Salon „Vreme za mene“ sa ponosom može da vam predstavi jedan u nizu savršenih tretmana za negu lica. Naime, u pitanju su higijenski i biološki tretmani lica koji se rade prvoklasnom Thalgo kozmetikom. Thalgo se nalazi u samom vrhu svetskih lidera u profesionalnoj Marine kozmetici, a činjenice da su sve nove formule bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola, GMO i sastojaka životinjskog porekla, samo je razlog više da verujete upravo ovoj vrsti tretmana. Proizvodi stvoreni u Thalgovim laboratorijama izrađeni su u skladu sa strogim standardima, predstavljaju pravi koncentrat morske efektivnosti, nudeći krajnje čulno iskustvo, profesionalnu nadmoćnost i izuzetnost svojim korisnicima. U našem salonu radimo 4 različite vrste Thalgo higijenskih tretmana, u zavisnosti od vašeg tipa i potrebe kože. Ovom prilikom predstavljamo vam Biološki tretman Purete Marine linije.

 

Tretman Purete Marine linije namenjen je klijentima sa masnom i problematičnom kožom. Za sve one koje žele sveobuhvatni tretman koji čisti i smanjuje proširene pore, reguliše lučenje sebuma i druge nedostatke.  Do 48% manje sebuma za samo 7 dana. Za problematičnu kožu sa aknama, sa protivupalnim dejstvom.

 

AKTIVNI SASTOJCI

Kompleks od alge stare dve hiljade godina i braon alge sa Britanske obale.

 

Tok tretmana:

  1. Očistimo lice gelom za čišćenje masne kože i tonikom sa matirajućim efektom.
  2. Piling sa morskim kristalima.
  3. Na lice nanosimo Regulativni koncentrat i nežnim pokretima utrljavamo u kožu.
  4. Darsonval – dezinfekcija lica
  5. Maska za smirenje Ella Bache
  6. Oxygen tretman
  7. Nanosimo na lice Absorbentnu masku i ostavimo da deluje.
  8. Čišćenje maske Mist sprejom
  9. Krio – smirivanje lica i zatvaranje pora
  10. Završavamo tretman Perfect Mat fluidom.

 

 

Cena biološkog tretmana uz koji dobijate i Oxygen tretman gratis iznosi 3000,00 dinara.

Za sve informacije o tretmanima, zakazivanje tretmana i besplatnih konsultacija možete nas kontaktirati na broj telefona 064/327-60-69. Salon se nalazi u Novom Sadu na adresi Đorđa Nikšića Johana 20.

 

Autor: vremezamene.rs