NOVO U SALONU – Thalgo tretman za prosvetljenje

Salon „Vreme za mene“ sa ponosom može da vam predstavi jedan u nizu savršenih tretmana za negu lica. Naime, u pitanju su higijenski i biološki tretmani lica koji se rade prvoklasnom Thalgo kozmetikom. Thalgo se nalazi u samom vrhu svetskih lidera u profesionalnoj Marine kozmetici, a činjenice da su sve nove formule bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola, GMO i sastojaka životinjskog porekla, samo je razlog više da verujete upravo ovoj vrsti tretmana. Proizvodi stvoreni u Thalgovim laboratorijama izrađeni su u skladu sa strogim standardima, predstavljaju pravi koncentrat morske efektivnosti, nudeći krajnje čulno iskustvo, profesionalnu nadmoćnost i izuzetnost svojim korisnicima. U našem salonu radimo 4 različite vrste Thalgo higijenskih tretmana, u zavisnosti od vašeg tipa i potrebe kože. Ovom prilikom predstavljamo vam tretman za prosvetljenje lica koji je savršen za umornu kožu.

 

Ovaj tretman idealan je za sve one koji žele da njihova koža lica ponovo zablista i izgleda sveže. Nakon tretmana za prosvetljivanje, koža postaje blistavija, uglađenija. Ten je svež i ružičast bez znakova umora.  Otkriva lepotu i sjaj kože! Zbogom sivom ili žutom tonu.

Thalgo Absolute Radiance pravo je otkriće i savršen je za blic efekat osveženja lica. Kada vam treba tretman koji će brzo učiniti vaše lice blistavim, a da nakon njega možete bez problema da prisustvujete promotivnim događajima.

 

TOK TRETMANA:

 1. Kožu čistimo mlekom i tonikom.
 2. Potom ispilingujemo lice morskim kristalima, a zatim revitalizujemo lice mist sprejom.
 3. Parenje i masaža lica.
 4. Čišćenje lica
 5. Darsonval – dezinfekcija lica
 6. Maska za smirenje Ella Bache
 7. Oxygen tretman
 8. Nanosimo Ultra Radiance Masku u tankom sloju na lice i vrat.
 9. Čišćenje maske Mist sprejom
 10. Aplikujemo Absolute Radiance Concentrate na lice i vrat.
 11. Krio – smirivanje lica i zatvaranje pora
 12. Završavamo tretman nanošenjem Hidra Marin balzama u tankom sloju na lice i vrat.

 

 

Cena biološkog tretmana uz koji dobijate i Oxygen tretman gratis iznosi 3000,00 dinara.

Za sve informacije o tretmanima, zakazivanje tretmana i besplatnih konsultacija možete nas kontaktirati na broj telefona 064/327-60-69. Salon se nalazi u Novom Sadu na adresi Đorđa Nikšića Johana 20.

 

Autor: vremezamene.rs