Ovog leta pokažite telo bez greške uz najefikasniji anticelulit program

 

Da li ste spremni za leto? Ako vam fali još poslednji detalj u vidu savršeno zategnute kože – imamo rešenje. Predstavljamo vam udarnu kombinaciju tretmana protiv celulita, a dobre vesti su: svaki put upali!

O čemu je reč?

U pitanju su četiri tretmana koja u kombinaciji čine najefikasnije sredstvo protiv celulita – eliminišu ga, zatežu kožu i daju vam savršeni izgled. Prvi deo programa čini radiotalasni vakum i radiotalasni lifting. Vakumom se dopire i do 3 cm ispod površinskog sloja kože, te se tako razbija dubinski celulit, a podstiče razgradnja masnih naslaga. Raditalasnim liftingom utiče se na vidljive probleme na koži poput strija, opuštene kože i površinskog celulita. U kombinaciji ova dva tretmana ciljano deluju na problematične regije i tako čine idealan spoj.

Uz pomenuta dva tretmana, klijentima se savetuje još i limfna drenaža i elektrostimulacija.

Pitate se zašto?

 

Kao što celulit nije nastao preko noći niti je posledica samo jednog uzroka, tako i njegovoj eliminaciji treba pristupiti sa više aspekata. Limfna drenaža je multifunkiconalan tretman koji služi za izbacivanje toksina, sagorevanje masti i ubrzavanje metabolizma, što pospešuje i povećava efikasnost svih ostalih tretmana. Elektrostimulacija je takođe dodatni saveznik u razbijanju celulita, a podsticanjem kontrakcija mišića oblikuje se telo bez treninga. Još je značajna i za pojačanje cirkulacije i razgradnju masnih naslaga.

 

Tretmani traju do 2 sata, i preporučuju se svima, osim lifmne drenaže koja se ne preporučuje osobama sa proširenim venama. Tretmani se mogu radi svakodnevno, ili dva do tri puta sedmično u zavisnosti od trenutnog stanja i željenih efekata, ali se najbolji efekti pokazuju kada se rade u serijama od  deset tretmana.

 

Vreme je da zasijate u bikiniju i ponosno pokažete vaše telo bez greške, a mi ćemo vam u tome pomoći. Kontaktirajte salon Vreme za mene na broj telefona 064 327 60 69 i posetite nas u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu. Podignite svoje samopouzdanje, uživajte u svakom trenutku i budite ponosni na svoje telo!