Ovog leta pružite svojoj koži tretman kakav zaslužuje!

Ako su oči ogledalo duše, onda je koža lica ogledalo načina života. Na vašem licu se vidi gotovo sve – nedostatak vitamina i minerala, stres, godine, nepravilna nega i slično. Ukoliko želite da priuštite svojoj koži negu kakvu zaslužuje i da zasijate sjajem kakvim dugo niste zakažite svoje tretmane mezoterapije bez igala!

 

 

U ovoj ponudi nudimo vam mezoterapiju bez igala sa tri različita gela – botoks, kolagen i hijaluron.

Pre svega, važno je napomenuti osnovne prednosti mezoterapije bez igala u odnosu na klasičnu mezoterapiju. U pitanju je potpuno neinvanzivna, nehirurška i bezbolna metoda pomoću koje se bez igala u slojeve ispod kože unose željene materije, u ovom slučaju materije za smanjivanje bora, povećanje elastičnosti i opšteg zdravlja kože. Procedura ne ostavlja nikakve modrice niti podlive, a klijent se nakon tretmana vraća svakodnevnim obavezama.

Na ovaj način se u kožu unose aktivni sastojci u dublje slojeve kože, čime se omogućava efikasnija apsorpcija aktivnih supstanci: hijalurona, kolagena i vitamina. Efekti mezoterapije su vidljivi odmah po završetku tretmana!

Osim lifting efekta, ovim tretmanom poboljšati i hidrataciju kože, budući da se stimuliše proizvodnja sopstvenog kolagena koji utiče na čvrstoću i elastičnost kože. Struktura i tonus kože su vidno poboljšani, a rezultat je kožy koja je osvežena, zdrava i podmlađena.

Dobre vesti su da su u salonu Vreme za mene trenutno na snazi posebne akcije:

  • Uplatite deset tretmana mezoterapije bez igala sa serumima Botox, Colagen, Hijaluron. Cena tretmana je 3.000 dinara. Tretman traje sat i po vremena. Na poklon, uz svaki tretman, dobijate i Oxygen tretman gratis u vrednosti 2.000 dinara. Takođe, tu poklonima nije kraj: na svakih deset dobijate i jedanaesti tretman mezoterapije potpuno besplatno!

 

  • Uplatite šest tretmana mezoterapije bez igala sa serumima Botox, Colagen, Hijaluron. Cena tretmana je 3.000 dinara. Tretman traje sat i po vremena. I ovde na poklon uz svaki tretman dobijate Oxygen tretman u vrednosti od 2.000 dinara potpuno besplatno. Osim toga, pripremili smo još jedan poklon: nakon šestog tretmana dobijate na poklon i sedmi tretman mezoterapije!

 

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona: 064/3276069 ili nas posetiti lično u ulici Branislava Borote broj 9 u Novom Sadu. Požurite i zakažite svoje tretmane, čekamo vas!