Ponuda koja se ne propušta!

 

Sigurno ste upoznati da su salonu Vreme za mene u toku akcije na tretmane sa kiseonikom, ali posebnim ponudama i poklonima nije kraj! Predstavljamo vam još jednu akciju koju smo pripremili za sve naše klijente kao znak zahvalnosti za dugogodišnje ukazano poverenje.

 

 

Uveli smo novine u salonu u vidu novih tretmana i opreme prestižne španske kompanije Skeyndor, koja je neprikosnoveni lider na svetskom tržištu u oblasti dermokozmetike i nege. Akcija se sastoji u sledećem: na svakih 10 Skeyndor tretmana dobijate na poklon Skeyndor Premium set!

O čemu je reč?

Tretmani Skeyndor zasnivaju se na naučnim istraživanjima i postižu vrhunske rezultate u vrlo kratkom vremenskom roku, a u salonu su dostupni tretmani za negu zrele kože – Corrective tretman, Global lift tretman, MezoFiler, MezoBT lift, zatim tretmani za oblikovanje tela – Mezoslim tretman i tretmani za kožu lica kao što su Power Oxygen, MezoBright i drugi.

Primera radi, tretman Power Oxygen služi da nahrani kožu čistim kiseonikom i sačuva je od zagađenja iz vazduha, a naročito se preporučuje osobama koje žive u velikim gradovima. Global Lift tretman smanjuje efekte gravitacije na koži lica, a Corrective tretman služi za popunjavanje dubokih bora.

Možete izabrati bilo kojih 10 tretmana iz ponude, a savete u zavisnosti od stanja vaše kože možete dobiti u salonu, te na taj način napraviti najbolji program nege. Da biste upotpunili negu, darujemo vam Skeyndor premium set paket za kućnu negu potpuno besplatno. Cena seta u slobodnoj prodaji iznosi oko 20.000 dinara, a vi ga u salonu Vreme za mene možete dobiti potpuno besplatno!

Šta sadrži Premium set?

  • Corective antirid (15ml) – bogat bisernim mikropigmentom, intenzivira izbeljivanje i smanjenje izražajnih bora oko očiju. Sadrži kombinaciju agenasa za lifting i supstanci za popunjavanje kože, što izaziva trenutnu lifting senzaciju.
  • Aquaterm micelarna voda (100ml) – efikasno uklanjana nečistoće i tragove šminke sa lica, područija oko očiju i usana. Sadrži izvorsku termalnu vodu, prirodne vlažeće faktore i ulje makadamije za negu.
  • Global lift elixir serum (15ml) – eliksir za lice i vrat koji se bazira na ProGEN – in tehnologiji i predstavlja kombinaciju tri seruma koji su zajedno najjači koncentrat protiv bora, i imaju više od 50 odsto anti age sastojaka. Progerin postiže efekat facijalnog liftinga, usporava starenje kože, ispravlja sitne nepravilnosti na koži i odlična je podloga za make-up.
  • Neseser – elegantni neseser u srebrnoj boji pogodan za skladištenje kozmetike, kao i putovanja. Praktičan i odgovarajuće veličine.

Zakažite svoje tretmane već danas, a možete to učiniti na broj telefona 064 /327 60 69 ili nas posetiti lično u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu! Podsećamo, za svakih 10 Skeyndor tretmana dobijate Skeyndor Premium set za kućnu negu besplatno! Cena seta u slobodnoj prodaji je 20.000 dinara, a vi ga kod nas dobijate na poklon! Požurite, čekamo vas!