Magija u bočici – Posebna linija Skeyndor proizvoda za negu – Uniqcure set ampula

 

 

 

Novo iz najboljih, najinovativnijih svetskih laboratorija – set ampula Uniqcure! Skeyndor kompanija je i ovog puta pokazala zašto si svetski lideri u oblasti nege.

Pored tretmana za lice i telo koji su na vrhu po uspešnostii brzini rezultata, ovoga puta stiže nam nešto za kućnu negu. Set ovih ampula sadrži magični koncentrat koji ciljano rešava najčešće probleme sa kožom poput – umorne kože, tamnih fleka, bora, neujednačenog tena i slično.

U nastavku teksta pročitajte čemu služi svaka od osam ampula koliko ih dobijate u setu.

BRIGHTENING GLOW CONCENTRATE – KONCENTRAT ZA POSVETLJIVANJE I BLISTAVOST

Ampula antioksidant šok sa 10% derivata stabilizovanog vitamina C. Kombinacija tri moćna antioksidanta kako bi se brzo posvetlila i ujednačila koža. Ističe prirodni sjaj kože. Za umorne kože pod stresom, sa blagim flekama i znacima starenja.

RENEWAL PEELING CONCENTRATE – OBNAVLJAJUĆI PILING KONCENTRAT

Ampula peeling leave-on sa 15% kiseline. Obnavlja, vlaži i posvetljuje kožu. Po ugledu na medicinsko estetske pilinge koji se posle primene ne uklanjaju. Pogodno za posvetljivanje umorne kože, za omekšavanje masnih koža sa otvorenim porama ili flekama od akni.

INTENSIVE HYDRATING CONCENTRATE – HIDRANTNI KONCENTRAT

Hidrantna ampula sa intenzivnim i trajnim delovanjem. Direktan doprinos hidrataciji prirodnih sredstava prisutnih u koži, zajedno sa acetil glukozaminom, koji je prekursor hijaluronske kiseline. Sa termalnom vodom. Za suve i dehidrirane kože. Savetuje se korišćenje prilikom putovanja ili boravka u promenljivim klimatskim uslovima.

SOS RECOVERING CONCENTRATE – SOS KONCENTRAT

Ampula spasa sa umirujućim efektom. Uspostavlja balans, smiruje, štiti i dubinski smiruje kožu. Za osetljive i reaktivne kože koje teže da postanu atopične i kuperozne. Preporučuje se posle medicinskih ili kozmetičkih tretmana, kao na primer laser, piling…

WRINKLE INHIBITING CONCENTRATE – INTENZIVNA AMPULA PROTIV BORA

Sinergija tri moćna sredstva protiv kontraktura za glatku kožu bez bora. Po ugledu na medicinsko estetske korektivne tretmane. Sa bržim i dugotrajnijim delovanjem protiv bora. Za kožu sa borama (područje oko očiju i čela) i ekspresivnih linija.

Služi za održavanje ili kao kozmetička alternativa intervencijama sa botulinusom.

DARK-SPOT CORRECTING CONCENTRATE – KONCENTRAT ZA UJEDNAČAVANJE TENA

Ampula za ujednačavanje tena. Slabi izgled fleka i ujednačava boju kože (melanina). Izbeljuje žutu nijansu koja se dobija sa godinama (lipofuscin).

Za kožu sa flekama.

INSTANT LIFTING CONCENTRATE – LIFTING KONCENTRAT SA TRENUTNIM EFEKTOM

Lifting ampula sa trenutnim efektom. Ima snažan efekat zatezanja i ponovnog učvršćivanja. Koža postaje čvršća, bez znakova zamora. Kontura lica se ponovo oblikuje. Čini da šminka bude ujednačena i dugotrajnija. Za opuštene i kože koje izgledaju umorno.

REDENSIFYING FILLING CONCENTRATE – KONCENTRAT ZA PUNOĆU I ČVRSTINU KOŽE

Ampula za ispunjavanje koja pruža efekat 3D popunjenosti kože. Snažan pokretač ćelija, stimuliše, popunjava i podmlađuje kožu iznutra. Po ugledu na medicinsko estetske korektivne tretmane, oporavlja facijalni volumen. Daje koži vitalniji i puniji izgled. Za tanke i umorne kože koje gube čvrstinu. Za vertikalne bore (grimase, vrat).

Za više informacija možete nas pozvati na 064 327 60 69 ili nas posetiti lično u ulici Branislava Borote broj 9 u Novom Sadu. Požurite i naručite svoj set što pre!