Lepša i zdravija koža već nakon jednog tretmana

Iako se vitamin C najčešće pominje i smatra sredstvom u borbi protiv prehlade, problema sa imunitetom, i nekim kardiovaskularnim bolestima, manje je poznat njegovo blagotvorno dejstvo na kožu. Ova magični vitamin ima svoju primenu nalazi u borbi protiv bora i nesavršenosti na koži.

Vitamin C se u prirodi može pronaći u mnogim namirnicama, a tek od skora se koristi i u kozmetičkoj industriji. Jedan od najkorisnijih tretmana, od nedavno dostupan i u salonu Vreme za mene u Novom Sadu jeste tretman Power C.

O čemu je reč?

Profesionalni tretman za prosvjetljivanje Power C trenutno daje sjaj koži i poboljšava izgled. Svoju primenu nalazi u borbi protiv slobodnih radikala. Ovim tretmanom vraća se energija oštećenoj i/ili dehidriranoj koži. Osim toga, Power C tretman prosvetljuje kožu i ujednačava ten.

Kako funkcioniše Power C tretman?

Pre svega, tretmanom se aktivira ćelijski metabolizam i podstiče stvaranje kolagena, a vitamin C deluje kao antioksidant i smanjuje oštećenja ćelija izazvana UV zracima

Takođe, smanjuje se sinteza melanina, a utiče i na smanjenje već stvorenog melanina.

Tokom tretmana koristi se visoka koncentracija Vitamina C nove generacije (15%) u kombinaciji sa ekstraktom nara i aloe vere. Prirodni sastojci deluju na sprečavanje starenja kože i na eliminasanje negativnih posledica UB zračenja i slobodnih radikala.

Tretman Power C rezltat je dugogodišnjih istraživanja i osmišljen je u laboratorijama prestižne svetske kompanije Skeyndor, lidera u oblasti nege kože. Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, a mogu se radi i u seriji od šest do deset tretmana, kada se postižu i najbolji efekti.  Zbog svog hidrirajućeg dejstva, tretmanom se osvežava i revitalizira umorna koža, i sprečava se nastanak novih bora. Rezultat je lepa, zdrava i blistava koža, podmlađena i hidrirana.

Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona 064 327 60 69, a osim toga možete nas i posetiti lično u ulici Branislava Borote broj 9 u Novom Sadu. Ne zaboravite da pogledate našu posebnu ponudu – akciju Vreme darivanja gde vas očekuju pokloni i pogodnosti. Takođe, u toku je i letnja akcija – 20 odsto popusta na sve tretmane do kraja leta! Požurite i zakažite svoj tretman već danas!