Power Oxygen tretman: zaštitite kožu od efekata zagađenja iz urbanih sredina

Novi tretman koji je dostupan u salonu Vreme za mene, a koji je izrazito blagotvoran za sve tipove kože jeste Power Oksygen tretman, jedan od najboljih tretmana koji dolaze od španske kompanije Skeyndor, lidera u oblasti dermokozmetike.

 

 

Ovaj tretman štiti kožu od zagađenja iz životne sredine i obezbeđuje joj čist kiseonik koji joj je neophodan. Tretman se naročito preporučuje osobama koje žive u gradovima, jer je tamo vazduh najzagađeniji, te su i efekti zagađenja najvidljiviji.

Power Oxygen tretman je formulisan sa sedam aktivnih sastojaka koji omogućavaju koži maksimalnu zaštitu, intenzivnu nahranjenost kiseonikom, efekat detoksikacije i prebiotsko delovanje. Prebiotici jačaju odbrambene mehanizme u koži i uspostavljaju balans kožne eko flore. Koža se snabde potrebnim kiseonikom i stvara se zaštitna barijera protiv spoljnog zagađenja.

Ovaj tretman je izrazito blagotvoran i ima čak i opuštajući efekat. Započinje relaksacionom masažom, a potom se radi priprema kože koja podrazumeva čišćenje i piling, nakon kojih sledi tretman. Tretman se radi uz pomoć O2 masažnog gela i to posebnim pokretima kojima se stimuliše arterijska cirkulacija i povećava snabdevenost površinskih tkiva kiseonikom. Može se za bolje rezultate kombinovati i sa aktivnom strujom uz pomoć aparata Skeyndor MESOINFUSION.

Nakon ovoga sledi nanošenje posebnog gela koji služi za ishranu kože i to ponovo tačno određenim pokretima ruku. Na taj način pospešuje se snabdevanje ćelija kiseonikom. Pretposlednji korak u tretmanu jeste posebna maska koja se nanosi na lice i vrat, a deluje 20 minuta, a poslednji korak je nanošenje posebne kreme iz linije Oxygen, koja ima zaštitnu ulogu.

Šta sadrži Power Oxygen tretman?

  • Pre O2 masažni gel: Remineralizirajući aktivirajući gel, čiji su glavni sastojci Palmaria Palmata ekstrakt.
  • Čisti O2 sprej 5%: Intenzivni oživljavajući sprej sa čistim kiseonikom i perfliorodekalinom, molekulom koja vezuje kiseonik.
  • Post O2 koncentrat: Koncentrat sa tropaeolum majusom, ekstraktom koji potiče oksigenaciju.
  • Detox maska: Maska obogaćena ekstraktom malahita, mineralom koji pomaže u detoksifikaciji kože i štiti je.
  • Pro defence krema: Krema protiv zagađenja za lice i vrat. Kobinuje prebiotik koji pozitivno utiče na floru kože i stvara zaštitni film.

Treman se preporučuje svim tipovima kože, a više informacija i saveta možete dobiti kod nas u salonu u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu, ili nas jednostavno pozvati na broj telefona 064 327 60 69. Ne zaboravite u toku je mesec kiseonika, pa su u toku i promotivne cene tretmana sa kiseonikom. Uz ovaj tretman dobijate i klasični Oxygen tretman gratis! Pružite vašoj koži samo najbolje!