Ponuda koja se ne propušta!

 

 

Šta sadrži Premium set?

  • Corective antirid (15ml) – bogat bisernim mikropigmentom, intenzivira izbeljivanje i smanjenje izražajnih bora oko očiju. Sadrži kombinaciju agenasa za lifting i supstanci za popunjavanje kože, što izaziva trenutnu lifting senzaciju.
  • Aquaterm micelarna voda (100ml) – efikasno uklanjana nečistoće i tragove šminke sa lica, područija oko očiju i usana. Sadrži izvorsku termalnu vodu, prirodne vlažeće faktore i ulje makadamije za negu.
  • Global lift elixir serum (15ml) – eliksir za lice i vrat koji se bazira na ProGEN – in tehnologiji i predstavlja kombinaciju tri seruma koji su zajedno najjači koncentrat protiv bora, i imaju više od 50 odsto anti age sastojaka. Progerin postiže efekat facijalnog liftinga, usporava starenje kože, ispravlja sitne nepravilnosti na koži i odlična je podloga za make-up.
  • Neseser – elegantni neseser u srebrnoj boji pogodan za skladištenje kozmetike, kao i putovanja. Praktičan i odgovarajuće veličine.

Oxygen tretman

 

Sigurno se ponekad osećate tako umorno da poželite duboko da udahnete kiseonik. Tako isto se, verujte, ponekad oseća i vaša koža. Zagađenje, stres, pušenje i naporan dnevni tempo ostavlja tragove na koži i telu, pa je zato neophodno uraditi nešto za osveženje i revitalizaciju. Poslednji hit među tretmanima namenjen tom cilju je Oxygen tretman, koji je potekao iz Amerike, a sada ga je moguće dobiti i kod nas.

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Oxygen tretman deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja  i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama). Primenom Oxygen tretmana i preparata koža dobija kiseonik, ponovo može da „diše“ i spremna je za znos aktivnih supstanci.

 

Kiseonik je važan i u kozmetološkom smislu. Dokazani su njegovi pozitivni efekti na status, izgled i lepotu kože. Kada je dotok kisonika smanjen, nagomilavaju se štetne materije, ograničava proces obnavljanja i ubrzava proces starenja kože. Da bi se nadoknadio nedostatak kiseonika iz vazduha napravljeni su aparati koji proizvode 98% kiseonika.

U tu svrhu, napravljen je moćan aparat u kome se primenom čistog medicinskog kiseonika i fiziološkog rastvora formiraju vodene kapi koje brzinom od 200km na sat vrše dubinsko čišćenje kože.

Tretman kiseonikom osmišljen je da bi se omogućilo ubacivanje u kožu aktivnih supstanci premošćavajući na taj način barijeru propustljivosti kože. Kiseonik se ubacuje pod pritiskom bez upotrebe igala pa je tretman bezbolan i prijatan. Aktivne supstance na ovaj način prodiru kroz međućelijski prostor (biomatriks) u dublje slojeve kože. Ovim postupkom se podiže tonus mišića, smanjuje nečistoće i akne zbog antibakterijskog dejstva kiseonika. Hrani vezivno tkivo i podstiče ćelijski metabolizam, regenerišu oštećene ćelije.

Oxygen aparat je jedinstven aparat za ubacivanje aktivnog kiseonika u kožu koji pruža trenutni efekat blistavosti, svežine i koji eleminišu sve toksine iz vaše kože. Odlični rezultati postižu se u redukovanju dubine bora, prosvetljavanju kože i popravljanju stanja iziritirane alergijske kože. Vidljivi crveni kapilari nestaju sa lica.