Radiotalasnim liftingom do savršene figure

Najpopularniji, nehirurški i neinvazivni lifting za opuštenu kožu tela dostupan je i u salonu „Vreme za mene“.Ovaj tretman savršen je izbor za sve one koji žele da zategnu i učvrste opuštenu kožu stomaka, butina, unutrašnju stranu nadlaktica, predela oko kolena; a da to učine na maksimalno komforan način.

 

Liftng radio talasima je tretman kojim možete zategnuti opuštenu kožu, poboljšati njenu elastičnost, ukloniti višak masti i podstaknuti formiranje kolagena. Idealan je za rešavanje problema opuštene kože, strija i celulita.

Radiotalasima se zagreva srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin, elastična vlakna koja daju čvrstinu koži. Na to zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana.
Kod većine pacijenata se neposredno po tretmanu vidi efekat u vidu zatezanja kao reakcija postojećeg kolagena.
Starenjem, kolagena vlakna koja koži daju čvrstinu se opuštaju, ispravljaju, pa kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja.

U sklopu anticelulit tretmana, radiotalasni lifting se primenjuje u kombinaciji sa radiotalasnim vakuumom.

Tretman se može ponavljati svakog drugog dana, dok se ne postignu željeni rezultati, i nema kontraindikacija.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana, svakog drugog dana, u zavisnosti od reakcije organizma. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

U salonu „Vreme za mene“ možete zakazati tretman lipo laserom kao i razne druge tretmane. U konsultaciji sa našim stručnim savetnikom, možete dobiti sve informacije u vezi sa tretmanima koji bi bill najpogodniji za potrebe vašeg tela. Pozovite nas na broj telefona 064/327-60-69 ill nas posetite na adresi Đorđa Nikšića Johana 20 u Novom Sadu.

 

Autor: vremezamene.rs