Rešite se upornih naslaga uz ovih nekoliko trikova

Višak na stomaku muka je mnogih nas i nekad ma koliko se zdravo hranili ili kretali, uporne naslage nastavljaju da se talože. Ne samo da masne naslage utiču na zdravlje, već i estetski ne izgledaju lepo, zato ih se treba rešiti što pre. Ukoliko ni jedan vaš pokušaj da se rešite naslaga sa stomaka ili neke druge regije nije urodio plodom, mi imamo nekoliko predloga za vas koji će vam bez sumnje doneti željene rezultate.

 

 

Krećite se što je više moguće

Fizička aktivnost najbolji je sagorevač masti. Trčite, vozite bicikl, plivajte, i brzo ćete primetiti da vam garderoba mnogo bolje pristaje nego ranije. Bilo koja aktivnost koja pokreće vaše srce, pobediće nataložene masti vrlo efikasno. Nedavna studija sa Djuk univerziteta pokazala je da je nedeljno džogiranje, koje je raspoređeno na 20 kilometara, sasvim dovoljno da se otarasite upornih naslaga.

Hranite se zrdavo

Protein je od vitalne važnosti za mršavljenje. Insulin pokreće taloženje masti, posebno na vašem struku, a ishrana bogata proteinima vas može zaštititi od insulinske rezistencije. Osim proteina, poluzasićene masti kao što su orasi, semenke i riba takođe će povoljno uticati na topljenje naslaga sa vašeg tela. Vlakna, koja možete pronaći u grašku, jabukama i pasulju na primer, odličan su izbor hrane za sve koji se bore sa viškom naslaga.

Tretmani za oblikovanje i reoblikovanje tela

Osim fizičke aktivnosti i zdrave ishrane, programi za oblikovanje tela vam takođe mogu pomoći da se što pre rešite upornih masnih naslaga. U salonu Vreme za mene možete naći savršeni program koji će vam pomoći da dođete do savršene figure o kojoj ste uvek maštali Program za topljenje masnih naslaga podrazumeva dva tretmana po ceni jednog  – ultrazvučnu kavitaciju i limfnu drenažu. Ova dva tretmana u kombinaciji su pravi udar na masne naslage koji ciljano deluje na problematične regije i razlaže masne naslageubrzava metabolizam i vidljivo smanjuje obim.

Ultrazvučna kavitacija je odličan tretman za smanjenje obima problematičnih delova tela. Ultrazvučni talasi deluju tako što stimulišu masne ćelije da oslobode (višak) nagomilanu masnoću i vrate se na prirodnu veličinu. Ovim tretmanom  mogu se tretirati masne ćelije na stomaku, butinama, stražnjici, rukama ili listovima. Gubitak u obimu, čak i od nekoliko centimetara, primetan je već nakon prvog tretmana.  Drugi tretman je limfna drenaža, tretman koji deluje blagotvorno na celokupan organizam. Njime se podstiče izbacivanje toksina, sagorevanje masti i pojačava cirkulacija.

 

Unosite dovoljno tečnosti u organizam

Kako bi vaše telo funkcionisalo dobro i kako bi se vaš organizam našao u što boljem stanju, neophodno je da svakog dana pijete što više tečnosti. Osobe koje vežbaju, ukoliko konzumiraju antioksidante, iz zelenog čaja na primer, imaju veće šanse da izgube višak masnoća od onih koji ih ne konzumiraju. Ne zaboravite da je voda najbolja tečnost koju možete piti, budući da sadrži 0 kalorija, a pospešiće izbacivanje toksina iz vašeg tela i samim tim ubrzati topljenje masti u toku obavljanja fizičkih aktivnosti.

 

Salon „Vreme za mene“, u ponudi ima tretmane za negu lica i negu tela koji će dovesti vašu figuru do savršenstva.Rezultate tretmana možete pogledati ovde ili na našim Facebook i Instagram nalozima.

Sve informacije u vezi tretmana, zakazivanje besplatnih stručnih konsultacija i tretmana možete dobiti putem telefona: 064 327 60 69 , a nalazimo se u Novom Sadu, Đorđa Nikšića Johana 20 (Novo naselje).

 

Autor: vremezamene.rs