RF Vakuumom do tela iz snova

Da li se i vi patite sa suvišnim kilogramima i celulitom koji neće da nestanu ni uprkos iscrpnim vežbanjima i strogoj dijeti? Ne očajavajte više, jer zahvaljujući programima u salonu Vreme za mene, možete imati savršenu figuru brzo, lako i efikasno. Počnite sa vašim tretmanom već danas i rešite se celulita i naslaga bez muke.

 

Tretman radiotalasnim vakuumom primenjuje se za razgradnju celulita i zatezanje kože. Radio talasi dopiru do 3 centimetra ispod kože, delujući tako i na razbijanje dubinskog celulita. Istovremeno, vakum nežno odiže deo epidermisa od potkožnog masnog tkiva, pojačava prokrvljenost tretiranog dela i time utiče na redukciju i eliminaciju masnih naslaga.

Ovim tretmanom se poboljšava mikrocirkulacijavraća se tonus tkivuredukuje celulitpodiže stražnjica i postiže lep oblik butina i zadnjice.

Kao anticelulit program, neophodno je kombinovati lifting, vakuum, elektrostimulacju i tretman limfne drenaže.

Tretman se može ponavljati 2 do 3 puta nedeljno.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana, svakog drugog dana. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

Rezultate naših tretamana možete pogledati ovde ili još bolje, zakažite svoj tretman već danas i uverite se i sami u efikasnost ovog programa!

U salonu „Vreme za mene“ možete zakazati tretman RF Vakuumom kao i razne druge tretmane. U konsultaciji sa našim stručnim savetnikom, možete dobiti sve informacije u vezi sa tretmanima koji bi bill najpogodniji za potrebe vašeg tela. Pozovite nas na broj telefona 064/327-60-69 ill nas posetite na adresi Đorđa Nikšića Johana 20 u Novom Sadu.

 

Autor: vremezamene.rs