Smanjite obim bokova, struka i zadnjice brzo i efikasno uz ultrazvučnu kavitaciju

Salon „Vreme za mene“, bavi se oblikovanjem i reoblikovanjem tela i podmlađivanjem i negom kože lica. U salonu “Vreme za mene“, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni saradnik koji će, uvažavajući Vaše želje, a u skladu sa našim mogućnostima, preporučiti vrstu, kombinaciju i broj tretmana za postizanje željenog rezultata. Ono što nas ističe od ostalih nalazi se i u imenu našeg salona, a to je tvoje vreme. Praktikujemo da svaki klijent ima svoje vreme, svoju privatnost i posvećenost našeg osoblja. Pored tretmana tela, „Vreme za mene“ nudi i tretmane lica koje možete pogledati ovde

 

Jedan od najefikasnijih tretmana koji pomaže u smanjenju obima problematičnih delova tela jeste ultrazvučna kavitacija. Ultrazvučni talasi deluju tako što stimulišu masne ćelije da oslobode (višak) nagomilanu masnoću i vrate se na prirodnu veličinu.

Ultrazvučnom kavitacijom mogu se tretirati masne ćelije na stomaku, butinama, stražnjici, rukama ili listovima. Gubitak u obimu, čak i od nekoliko centimetara, primetan je već nakon prvog tretmana.

Uz pomoć jedinstvene TFR metode (stabilna kavitacija) postižu se sledeći efekti: razgradnja masnih ćelija, odvajanje i rastvaranje masti, smanjivanje masnih elemenata, poboljšanje kvaliteta protoka i cirkulacije tkiva. Važno je napomenuti da se kavitacijom uništavaju lokalizovane masne naslage i da to nikako nije metoda za rešavanje problema preterane gojaznosti.

Kako bi učinak bio što bolji, uz tretmane ultrazvučne kavitacije preporučuje se i tretman linfne drenaže i detoksikacije. Preporučuje se serija od 5 do 10 tretmana u razmaku od pet do sedam dana. Kavitaciju možete upražnjavati u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

Ultrazvučna kavitacija, osim što smanjuje obim tela, takođe doprinosi rekativaciji lokalne cirkulacije, smanjuje naslage celulita, i doprinosi poboljšanju kvaliteta kože.

U salonu Vreme za mene nudimo i efikasan program za topljenje masnih naslaga koji traje 31 dan, i osim kavtacije kombinuje jiš 4 tretmana kojima ćete se rešiti masnih naslaga zauvek i obezbediti sebi savršenu figuru kakvu ste oduvek želeli.