Tretmani lica

 

Salon „Vreme za mene“, bavi se oblikovanjem i reoblikovanjem tela I podmladjivanjem i nogom kože lica. U salonu “Vreme za mene“, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni saradnik koji će, uvažavajući Vaše želje, a u skladu sa našim mogućnostima, preporučiti vrstu, kombinaciju i broj tretmana za postizanje željenog rezultata. Ono što nas ističe od ostalih nalazi se i u imenu našeg salona a to je tvoje vreme, praktikujemo da svaki klijent ima svoje vreme, svoju privatnost i posvećenost našeg osoblja. Pored tretmana lica, „Vreme za mene“ nudi i tretmane tela koje možete pogledati ovde

 

Mezoterapija lica bez igala

 

Mezoterapija sa kiseonikom, vreme za mene, novi sad

Kada je reč o licu, mezoterapija može da učini čuda za Vašu umornu kožu.

Mezoterapija je tretman izbora za osvežavanje, podmladjivanje, hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Tretmanima mezoterapije se mogu vidno smanjiti:

bore oko očiju, ustа, na vrаtu, čelu, odnosno celom licu, ožiljci i akne, takođe je efikasan izbor kod zatezanja lica (lifting efekt), u rehidrataciji i postizanju svežeg izgleda kože, podizanja tonusa kože, rešavanja problema fleka, pigmentacionih mrlja na koži i tamnih kolutova ispod očiju, ali se najčešće primenjuje u prevenciji i borbi protiv starenja kože i stvaranja bora, jačajući zidove kapilara i tonirajući kožu. Ubraja u tretmane koje je poželjno uraditi pred neki važan događaj, jer lice nakon tretmana zablista!

Prednost neinvazivne mezoterapije je ta što je, za razliku od mezoterapije iglom, apsolutno bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana, nikakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad u toku radne nedelje ili vikenda.

Mezoterapija vreme za mene, novi sad

Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo više tretmana mezoterapije:

 • Mezoterapija bez igala,
 • Tretman mezoterapije sa kiseonikom,
 • Botox – Like tretman,
 • Caviar tretman,  
 • Anti-Age Argan Gold tretman,
 • Anti-Stress Professional Treatment,
 • Exotic Cocktail tretman,
 • Hyalift Anti-Age tretman,
 • Anti-Age Time Lift Q 10 tretman,
 • Hydracure 
 • Sebo Control Professional Treatment,
 • Scar Mark,
 • Magic Spa Hydration Professional Treatment,
 • Espresso Remodeling Professional Treatment,
 • Biowhite Professional Treatment.

Procedura je ista kod svih tretmana, s tim što se stavljaju rezličiti biostimulansi koji su neophodni za željeni rezultat.

 

 

Mezoterapija lica bez igala sa kiseonikom (Holivudski sjaj)

 

 

mezoterapija lica sa kiseonikom, vreme za mene, novi sad

U sastav MezzO2 Oxygen tretmana ulazi osam moćnih Oxygen seruma (Pure Oxygen Serum, Push Up Oxygen Serum, Anti-Acne Oxygen Serum, Biowhite Oxygen Serum,Eye Detox & Drainage Serum, Face Conture Lift Serum, Lift-Up Oxygen Serum, Botox-Like Oxyge Serum), kreme (Pure Oxygen Face Massage Cream, Botox-Like & Oxygen Professional Face Cream) i filer sa čistim kiseonikom (Hyaluron Oxygen Filler ). Svi preparati, poput infuzije, direktno deluju na ćelije i nude rešenje za individualne probleme na koži. Idealni su za sve tipove kože

 

Holivudski sjaj je sada dostupan i Vama, a naročito se preporučuje pušačima i ljudima koji žive u velikim gradovima jer se ubacuje aktivni kiseonik u duboke slojeve kože.
Ovim tretmanom čistimo pore, eliminišemo toksine u koži, aktiviramo metabolizam, jačamo strukturu ćelija i revitalizujemo Vašu kožu lica.
Rezultat je osvežena, zategnuta i blistava koža, i znatno svetliji ten.
MezzO2 inovativna formula ima multifunkcionalno dejstvo i nudi precizno rešenje za individualne potrebe klijenta.

MezzO2 Formula:

 • Snabdeva ćelije čistim kiseonikom
 • Uklanja ugljen dioksid iz tkiva
 • Omogućava Instant Lifting efekat – miorelaksantni – ispravlja bore i fine linije
 • 3D Reduktor Voluminoznosti – povećava volumen kože čineći je jedrom, čvrstom i zategnutom.
 • U potkožnom tkivu vrši intenzivnu reparaciju kolagenih vlakana
 • Poboljšava metabolizam kože
 • Obnavlja i energizuje kožu

Dinamika i broj tretmana:

Prema dosadašnjem iskustvu, najbolji rezultati se dobijaju kada se tretmani izvode u seriji od 6 do10 tretmana, sa razmacima od 5 do 10 dana.

-Procedura tretmana mezoterapije bez igala:

 1. Apšminkanje – čišćenje lica mlekom i tonikom.

Nežna i jedinstvena mleka crystal clear tehnologije sa čistim prirodnim biljnim ekstraktima, dubinski prodiru u kožu i temeljno je čiste, ne remeteći njenu pH ravnotežu.

Nežni biljni tonici omogućiće 24-časovnu dubinsku hidrataciju i svež izgled kože lica.

 1. Piling lica

Nežni, neagresivni pilinzi temeljno odstranjuju sloj izumrlih ćelija sa površine kože i omogućavaju rađanje novog, zdravog i mladog epidermalnog sloja. Nakon pilinga, koža lica dobija ujednačen ten, svež i odmoran izgled.

 1. Masaža serumom pomoću aparata

Botox-Like & Hyaluron Anti-Wrinkle Serum, Botox Like-Cyclopeptide Anti-Wrinkle Serum , Hyaluron 2X Anti-Wrinkle Filler, Hyaluron 10x Anti-Wrinkle Filler. Collagen 3 Booster Anti-Wrinkle Filler, Botox Cyclopeptide Anti-Wrinkle Filler, Vitamin C Anti-Wrinkle Filler,Hyalift Hyaluron Serum, Collagen Q10 Actisphere Serum, Exotic Cocktail Antioxidant Serum.

 1. Maska za lice

Maska sadrži moćnu supstancu Argirelin heksapeptid, koja zahvaljujući svom miorelaksantnom dejstvu ispravlja bore i fine linije na površini kože.

 1. Završna krema

Kreme za masažu lica sa visokim sadržajem aktivnih komponenti su neophodan, peti moćni korak, koji će podariti jedrost, elastičnost i zdrav mladalački izgled koži lica.

 

Oxygen tretman

 

oxygen tretman, vreme za mene, novi sad

Sigurno se ponekad osećate tako umorno da poželite duboko da udahnete kiseonik. Tako isto se, verujte, ponekad oseća i vaša koža. Zagađenje, stres, pušenje i naporan dnevni tempo ostavlju tragove na koži i telu, pa je zato neophodno uraditi nešto za osveženje i revitalizaciju. Poslednji hit među tretmanima namenjen tom cilju je Oxygen tretman, koji je potekao iz Amerike, a sada ga je moguće dobiti i kod nas.

 

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Oxygen tretman deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože, i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike. Nema kontraindikacija i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama). Primenom Oxygen tretmana i preparata koža dobija kiseonik, ponovo može da „diše“ i spremna je za unos aktivnih supstanci. Koža lica nakon tretmana je vidno osvežena, hidrirana i odmorna. Tretman se preporučuje svima. ZASIJAJTE.

 

Tretman kiseonikom osmišljen je da bi se omogućilo ubacivanje aktivnih supstanci u kožu, premošćujući na taj način barijeru propustljivosti kože. Tretman je bezbolan i prijatan, jer se kiseonik, pomoću specijalizovanog aparata, ubacuje u kožu pod pritiskom, bez upotrebe igala. Aktivne supstance na ovaj način prodiru kroz međućelijski prostor (biomatriks) u dublje slojeve kože. Ovim postupkom se podiže tonus mišića, uklanjaju nečistoće i akne zahvaljujući antibakterijskom dejstvu kiseonika, hrani vezivno tkivo i podstiče ćelijski metabolizam kao i regeneracija oštećenih ćelija.

 

Oxygen aparat je jedinstven aparat za ubacivanje aktivnog kiseonika u kožu, koji pruža efekat blistavosti, svežine i koji eleminiše sve toksine iz Vaše kože. Odlični rezultati postižu se u redukovanju dubine bora, posvetljavanju kože i popravljanju stanja alergijama iziritirane kože. Vidljivi crveni kapilari nestaju sa lica. Aparat poseduje više nastavaka za limfnu drenažu lica i tela, nastavak za ubacivanje kiseonika pod pritiskom, kiseonični sprej i masku za udisanje čistog kiseonika. 

Oxygen tretman se može raditi na dva nacina:
1.Čistim kiseonikom
2.Serumima obogaćenim kiseonikom

 

Papaya tretman

 

Resite se suncanih fleka, Pega, Crvenila, Depigmentacije

Uspešan u rešavanju:

 • suncanih fleka,
 • Pega,
 • Crvenila
 • Depigmentacije

U kozmetickoj industriji blagodeti papaje,ananasa i drugog voca poznati su vec odavno ali tek od skoro otkriveno je kako da se one pretoce u serum poznatiji ,,GUMICA ZA BRISANJE,, – od sada i u nasem salonu

Ovaj serum ucinkovito deluje na depigmetaciju,pege fleke,oziljke,dubinu bora i finih linija

Zakazite svoj tretman na vreme ,jer se zbog fotoosetljivosti ovaj tretman radi iskljucivo od oktobra do kraja marta meseca

 

Radiotalasni lifting lica

 

radiotalasni lifrting lica, vreme za mene, novi sad

Nehirurški i neinvazivni tretman lica.
Radio talasi podstiču prirodno obnavljanje i proizvodnju kolagena, koji poboljšava strukturu i izgled Vaše
kože. Radiotalasnim liftingom koža dobija na tonusu (jedrija je i čvršća), bore na licu i oko očiju se
smanjuju, sužavaju pore i zateže opuštena koža lica i vrata.
Tretman traje 30 minuta i može se primenjivati svakog drugog dana, bez ograničenja u broju tretmana.
Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana, svakog drugog dana. Najbolji rezultati postižu se uz povećan
unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

 

 

 

 

 

Tretiranje podočnjaka

 

podocnjaci vreme za mene, novi sad

Tretmani Detoxic Eye Lift serumima [PROMO cena 2.000,00 dinara]

Rešite se PODOČNJAKA i NADUTOSTI u predelu očiju

Tretmanom vršimo dubinsku detoksikaciju ćelija kože lica uz istovremeno uspostavljanje pravilne ishrane i ubrzane mikrocirkulacije svih ćelija, što rezultira zdravom, revitalizovanom, jedrom kožom lica bez znakova umora i otečenosti.

Rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana

 

 

Salon „Vreme za mene“, konstantno u ponudi ima tretmane koji su na akciji, sve akcije salona, možete pogledati ovde. Rezultate tretmana možete pogledati ovde ili na našim facebook i instagram nalozima.

Sve informacije u vezi tretmana, zakazivanje besplatnih stručnih konsultacija i tretmana možete dobiti putem telefona: 064 327 60 69 , a nalazimo se u Novom Sadu, Đorđa Nikšića Johana 20 (Novo naselje).