U susret praznicima: Kako zadržati vitku figuru nakon uživanja u prazničnoj trpezi

 

Sezona slava se polako primakla, a sa njom i neuobičajeno pojačana ishrana kod svih nas. Prosto je nemoguće odbiti domaće kolačiće i po koje parče torte nakon izvrsnog pečenja i svih onih raskošnih salata, ali to sa sobom nosi i određene posledice. Pojačana ishrana u kombinaciji sa oslabljenim kretanjem koje nastane usled niskih temperaura kada samo želimo da se umotamou ćebe i izvalimo ispred tv-a, uzrokuju povećanje telesne mase.

No, nema potrebe da očajavate i unapred se spremite za koji kilogram viška, jer postoji vrlo lako rešenje za sve vaše probleme, a to su sjajni programi za oblikovanje tela koji Vam neće dozvoliti da dobijete ni centimetar jedan više u obmu.

Povećajte fizičku aktivnost

Iako možda posle posla samo želite da uživate u miru i tišini kod svoje kuće, fizička aktivnost je neophodna kako se ne biste previše brzo ulenjili i oostajali sve češće unutra umesto da radite na sagorevannju kalorija koje ste uneli u toku dana. Uplatite članarinu u teretani i pozovite najoljeg prijatelja, kolegu ili možda brata ili sestru da idu sa vama kako biste proveli kvalitetno vreme zajedno, a usput malo i potrošili kalorije. Umesto što svakodnevno idete u nabavku namirnica kolima, opredelite se za gradski prevoz ili bicikl, kako ne biste proveli nepotrebno vreme sedeći.

Ultra Contour Touch

Ovaj tretman kombinuje 4 tretmana za najbolji učinak u borbi protiv celulita i lokalizovanih masnih naslaga. Tretman se radi posebnim aparatom, a rezultati su zagarantovani.

Kako deluje Ultra Contour Touch?

Povezuje Foto zrake i elektrolipolizu, kao jedno od najmoćnijih sredstava u borbi protiv celulita i masnih naslaga. Prednost ovakvog načina delovanja jesu upravo Foto zraci, budući da su oni jedan od najboljih načina prenosa toplote. Deluju tako što povećavajući temperaturu i enzimsku aktivnost, koja stimuliše lokalnu lipolizu, razbijaju naslage triglicerida na masne kiseline i glicerol koji zatim odlaze u krvotok da bi se kontrakcijom mišića metabolizovali i utrošili kao izvor energije.

Topljenje masnih naslaga

Program za topljenje masnih naslaga podrazumeva dva tretmana po ceni jednog  – ultrazvučnu kavitaciju i limfnu drenažu. Ova dva tretmana u kombinaciji su pravi udar na masne naslage koji ciljano deluje na problematične regije i razlaže masne naslage, ubrzava metabolizam i vidljivo smanjuje obim.

Ultrazvučna kavitacija je odličan tretman za smanjenje obima problematičnih delova tela. Ultrazvučni talasi deluju tako što stimulišu masne ćelije da oslobode (višak) nagomilanu masnoću i vrate se na prirodnu veličinu. Ovim tretmanom  mogu se tretirati masne ćelije na stomaku, butinama, stražnjici, rukama ili listovima. Gubitak u obimu, čak i od nekoliko centimetara, primetan je već nakon prvog tretmana.  Drugi tretman je limfna drenaža, tretman koji deluje blagotvorno na celokupan organizam. Njime se podstiče izbacivanje toksina, sagorevanje masti i pojačava cirkulacija.

 

Salon „Vreme za mene“, konstantno u ponudi ima tretmane koji su na akciji, sve akcije salona, možete pogledati ovde. Rezultate tretmana možete pogledati ovde ili na našim Facebook i Instagram nalozima.

Sve informacije u vezi tretmana, zakazivanje besplatnih stručnih konsultacija i tretmana možete dobiti putem telefona: 064 327 60 69 , a nalazimo se u Novom Sadu, Đorđa Nikšića Johana 20 (Novo naselje)