Project Description

Anticelulit program

Anticelulit program baziran je na kombinaciji više različitih tretmana i to:

  • Elektrostimulacija
  • Limfna drenaža
  • Radiotalasi
  • Vakum

RF Lifting

Liftng radio talasima je tretman kojim možete zategnuti opuštenu kožu, poboljšati njenu elastičnost, ukloniti višak masti i podstaknuti formiranje kolagena. Idealan je za rešavanje problema opuštene kože, strija i celulita.

U sklopu anticelulit tretmana, radiotalasni lifting se primenjuje u kombinaciji sa radiotalasnim vakumom.

Tretman se može ponavljati svakog drugog dana, dok se ne postignu željeni rezultati, i nema kontraindikacija.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana, svakog drugog dana, u zavisnosti od reakcije organizma. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

RF Vakum

Tretman radiotalasnim vakumom primenjuje se za razgradnju celulita i zatezanje kože. Radio talasi dopiru do 3 centimetra ispod kože, delujući tako i na razbijanje dubinskog celulita. Istovremeno, vakum nežno odiže deo epidermisa od potkožnog masnog tkiva, pojačava prokrvljenost tretiranog dela i time utiče na redukciju i eliminaciju masnih naslaga.

Ovim tretmanom se poboljšava mikrocirkulacija, vraća se tonus tkivu, redukuje celulit, podiže stražnjica i postiže lep oblik butina i stražnjice.

Kao anticelulit program, neophodno je kombinovati lifting, vakum, elektrostimulacju i tretman limfne drenaže.

Tretman se može ponavljati 2 do 3 puta nedeljno.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana, svakog drugog dana. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

Presoterapija – Limfna drenaža

Presoterapija je tretman kojim se podstiče proces linfne drenaže, što blagotvorno deluje na čitav organizam. Kostim, koji klijent oblači, se naizmenično puni vazduhom, stvarajući ugodan pritisak na telo klijenta, čime se stimuliše izbacivanje tečnosti, sagorevanje masti, ubrzava metabolizam, pojačava cirkulacija, poboljšava san i telo dovodi u stanje potpune opuštenosti. Tretman presoterapije se može upražnjavati svakodnevno.

Presoterapija je kondraidikovana kod osoba sa proširenim venama.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija je tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju. Elektrode koje se postavljaju na telo klijenta emituju ugodne strujne impulse koji izazivaju kontrkcije mišića. Ovom se terapijom šire krvni sudovi, pojačava cirkulacija krvi i linfe, ubrzava eliminacija nagomilane tečnosti, razgranja celulita, masnoće i podstiče zatezanje i oblikovanje tela.

Elektrostimulacija se koristi i u terapeutske svrhe kod ukočenosti i za ublažavanje bolova.

Tretmani aparatom za elektrostimulaciju obavezni su pratioci svih tretmana koje nudimo i mogu se upražnjavati svakodnevno.

Preporučujemo seriju od 5 do 10 tretmana koje možete upražnjavati svakodnevno i u kombinaciji sa ostalim tretmanima koje nudimo. Najbolji rezultati postižu se uz povećan unos vode i smanjeni unos soli i šećera.

Anticelulit

OSTALE USLUGE