Project Description

Mezoterapija tela bez igala

Tretmanom se ubrzava i poboljšava metabolizam, povećava prokrvljenost kože i veziva, pospešuje limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.

Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija, ima za cilj restruktuisanje i podsticanje prirodnih regenerativnih i reparativnih procesa kože i veziva, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.

Kada je reč o telu, mezoterapija se koristi za uklanjanje celulita i koncentrisanih masnih naslaga, kod tretmana za uklanjanje strija, kao i za otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje.

 

Idealnom kombinacijom mezoterapeutskih preparata, za veoma kratko vreme postižu se izuzetni rezultati kod neestetskih pojava na telu.

U našem salonu koristimo: L-Carnitine Filler – moćan filer koji brzo i efikasno otključava masne ćelije i sprečava nagomilavanje masnih naslaga (L-Carnitine, Green Tea, Caffein, Alge, Vitamin C, Hyaluron 2X), i Caffeine Filler (Caffein, Green Tea, Caffein, Alge, Vitamin C, Hyaluron 2X )

Brzo i efikasno eliminiše otoke, ubrzava metabolizam i sprečava nagomilavanje vode u potkožnom tkivu, što rezultira eliminisanju celulita i jačanju čvrstoće kože tela.

 

Tretman mezoterapije traje u zavisnosti od regije koja se tretira.

Treba da znate da mezoterapija nije predviđena za smanjenje telesne težine, već za uklanjanje masnih naslaga i celulita koji ne reaguju na dijete i redovno vežbanje.

 

Dinamika i broj tretmana:

Prema dosadašnjem iskustvu, najbolji rezultati se dobijaju kada se tretmani izvode u seriji od 6 do10 tretmana, sa razmacima od 5 do 10 dana.

 

Stanja kada se mezoterapija ne preporučuje:

Trudnoća, Epilepsija, Maligna oboljenja, Akutne upalne promene na regiji koja se tretira, Kardiostimulator (Pace maker)..

 

 

mezoterapija bez igala, vreme za mene, novi sad

OSTALE USLUGE