Project Description

Oxygen tretman

Sigurno se ponekad osećate tako umorno da poželite duboko da udahnete kiseonik. Tako isto se, verujte, ponekad oseća i vaša koža. Zagađenje, stres, pušenje i naporan dnevni tempo ostavlju tragove na koži i telu, pa je zato neophodno uraditi nešto za osveženje i revitalizaciju. Poslednji hit među tretmanima namenjen tom cilju je Oxygen tretman, koji je potekao iz Amerike, a sada ga je moguće dobiti i kod nas.

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Oxygen tretman deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože, i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike. Nema kontraindikacija i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama). Primenom Oxygen tretmana i preparata koža dobija kiseonik, ponovo može da „diše“ i spremna je za unos aktivnih supstanci. Koža lica nakon tretmana je vidno osvežena, hidrirana i odmorna. Tretman se preporučuje svima. ZASIJAJTE.

Tretman kiseonikom osmišljen je da bi se omogućilo ubacivanje aktivnih supstanci u kožu, premošćujući na taj način barijeru propustljivosti kože. Tretman je bezbolan i prijatan, jer se kiseonik, pomoću specijalizovanog aparata, ubacuje u kožu pod pritiskom, bez upotrebe igala. Aktivne supstance na ovaj način prodiru kroz međućelijski prostor (biomatriks) u dublje slojeve kože. Ovim postupkom se podiže tonus mišića, uklanjaju nečistoće i akne zahvaljujući antibakterijskom dejstvu kiseonika, hrani vezivno tkivo i podstiče ćelijski metabolizam kao i regeneracija oštećenih ćelija.

Oxygen aparat je jedinstven aparat za ubacivanje aktivnog kiseonika u kožu, koji pruža efekat blistavosti, svežine i koji eleminiše sve toksine iz Vaše kože. Odlični rezultati postižu se u redukovanju dubine bora, posvetljavanju kože i popravljanju stanja alergijama iziritirane kože. Vidljivi crveni kapilari nestaju sa lica. Aparat poseduje više nastavaka za limfnu drenažu lica i tela, nastavak za ubacivanje kiseonika pod pritiskom, kiseonični sprej i masku za udisanje čistog kiseonika.

Oxygen tretman se može raditi na dva nacina:

1.Čistim kiseonikom

2.Serumima obogaćenim kiseonikom

Promo cene, već od 1.500,00 dinara
ZAKAŽITE VAŠ TRETMAN ODMAH

oxygen tretman, vreme za mene, novi sad

OSTALE USLUGE