Project Description

Skeyndor mezoterapija

POWER C+

Profesionalni tretman za prosvjetljivanje Power C trenutno daje sjaj koži i poboljšava izgled. Svoju primenu nalazi u borbi protiv slobodnih radikala. Ovim tretmanom vraća se energija oštećenoj i/ili dehidriranoj koži. Osim toga, Power C tretman prosvetljuje kožu i ujednačava ten.

Pre svega, tretmanom se aktivira ćelijski metabolizam i podstiče stvaranje kolagena, a vitamin C deluje kao antioksidant i smanjuje oštećenja ćelija izazvana UV zracima

Takođe, smanjuje se sinteza melanina, a utiče i na smanjenje već stvorenog melanina.

Tokom tretmana koristi se visoka koncentracija Vitamina C nove generacije (15%) u kombinaciji sa ekstraktom nara i aloe vere. Prirodni sastojci deluju na sprečavanje starenja kože i na eliminasanje negativnih posledica UV zračenja i slobodnih radikala.

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, a mogu se raditi i u seriji od šest do deset tretmana, kada se postižu i najbolji efekti.  Zbog svog hidrirajućeg dejstva, tretmanom se osvežava i revitalizira umorna koža, i sprečava se nastanak novih bora. Rezultat je lepa, zdrava i blistava koža, podmlađena i hidrirana.

POWER OXYGEN

Ovaj tretman štiti kožu od zagađenja iz životne sredine i obezbeđuje joj čist kiseonik koji joj je neophodan. Tretman se naročito preporučuje osobama koje žive u gradovima, jer je tamo vazduh najzagađeniji, te su i efekti zagađenja najvidljiviji.

Power Oxygen tretman je formulisan sa sedam aktivnih sastojaka koji omogućavaju koži maksimalnu zaštitu, intenzivnu nahranjenost kiseonikom, efekat detoksikacije i prebiotsko delovanje. Prebiotici jačaju odbrambene mehanizme u koži i uspostavljaju balans kožne eko flore. Koža se snabde potrebnim kiseonikom i stvara se zaštitna barijera protiv spoljnog zagađenja.

Ovaj tretman je izrazito blagotvoran i ima čak i opuštajući efekat. Započinje relaksacionom masažom, a potom se radi priprema kože koja podrazumeva čišćenje i piling, nakon kojih sledi tretman. Tretman se radi uz pomoć O2 masažnog gela i to posebnim pokretima kojima se stimuliše arterijska cirkulacija i povećava snabdevenost površinskih tkiva kiseonikom. Može se za bolje rezultate kombinovati i sa aktivnom strujom uz pomoć aparata Skeyndor MESOINFUSION.

Nakon ovoga sledi nanošenje posebnog gela koji služi za ishranu kože i to ponovo tačno određenim pokretima ruku. Na taj način pospešuje se snabdevanje ćelija kiseonikom. Pretposlednji korak u tretmanu jeste posebna maska koja se nanosi na lice i vrat, a deluje 20 minuta, a poslednji korak je nanošenje posebne kreme iz linije Oxygen, koja ima zaštitnu ulogu.

Šta sadrži Power Oxygen tretman?

 • Pre O2 masažni gel: Remineralizirajući aktivirajući gel, čiji su glavni sastojci Palmaria Palmata ekstrakt.
 • Čisti O2 sprej 5%: Intenzivni oživljavajući sprej sa čistim kiseonikom i perfliorodekalinom, molekulom koja vezuje kiseonik.
 • Post O2 koncentrat: Koncentrat sa tropaeolum majusom, ekstraktom koji podstiče oksigenaciju.
 • Detox maska: Maska obogaćena ekstraktom malahita, mineralom koji pomaže u detoksifikaciji kože i štiti je.
 • Pro defence krema: Krema protiv zagađenja za lice i vrat. Kombinuje prebiotik koji pozitivno utiče na floru kože i stvara zaštitni film.

GLOBAL LIFT

Tretman se bazira na ProGen–in tehnologiji i ima osnove u naučnim istraživanjima i rezultatima. Global lift tretman je usmeren na marker starenja progerin, kojim se postiže efekat facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade (podbratka). Progerin je disfunkcionalni protein smešten u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem ćelija, uzrokovanih unutaršnjim i spoljnim faktorima. Merenjem koncentracije ovog proteina određuje se biološka dob ćelija. Što je koncentracija progerina veća, to je ćelija starija. Smanjivanje nivoa ćelijskog progerina znači suprotan efekt od starenja i propadanja ćelija, što dovodi do podmlađivanja i obnavljanja ćelijskog tkiva. Tretman je preporučljiv za sve tipove kože.

Tretman se radi u seriji od četiri tretmana, a trajanje jednog je izmedju 45 minuta i jednog sata. Može se raditi jednom do dva puta nedeljno, a za najbolje rezultate u zavisnosti od stanja vaše kože, stručno osoblje u salonu može napraviti odgovarajući plan tretmana.

Sastojci:

 • Activating firming gel: Nemasni omekšavajući gel za olakšavanje masaže lica. Sadrži  sastojke za zatezanje i učvršćivanje
 • Anti-gravity serum: Serum formulisan da pruži globalni lifting osećaj na koži. Posebno za tretman zrele opuštene kože i prerano fotoostarele kože. Obogaćen hidroliziranim kolagenom i organskim silicijumom koji pojačavaju svojstva podupiranja kože.
 • Immediate lift action mask: Lifting maska za lice i vrat sa efektom peglanja bora. Njen format flastera omogućuje postizanje fenomenalnih i trenutnih rezultata zatezanja na profesionalan i efikasan način.
 • Lift contour cream: Krema za lice i vrat bazirana na tehnologiji protiv starenja kože. Napredna kozmetika za opšti efekat zatezanja i nadoknadu volumetrije lica.

POWER HYALURONIC

Profesionalni tretman Power hyaluronic pospešuje hidrodinamiku kože na prirodan način sjedinjavanjem hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina i moćnih aktivatora tj. akvaporina. Poboljšava vlažnost kože, daje trenutan osjećaj hidratacije i smanjuje bore.

Tretmanom Power Hyaluronic održava se potrebna vlažnost kože i nivo kolagena, te je koža elastična i fleksibilna. Da bi koža na najbolji način reagovala na hijaluronsku kiselinu, potrebno je unositi molekule tačno veličine, što se pokazalo kao rezultat mnogobrojnih istraživanja i studija iz laboratorija kompanije Skeyndor odakle nam i dolazi ovaj blagotvorni tretman.

Kako tretman deluje protiv bora?

Hijaluronska kiselina se nalazi u određenom procentu u koži, a tamo gde je nema dovoljno, smatra se da su nastale bore. Stoga hijaluronski fileri u tretmanu se koriste za eliminisanje i popunjavanje bora, za hidrataciju kože i održavanje mladalačkog izgleda i svežine.

CORRECTIVE Tretman

Ovim tretmanom uspešno se deluje na kontrakcije mišića, povećava se volumen i gustina kože, što dovodi do poboljšanja ćelijske strukture i bolje komunikacije među ćelijama. Tretman je osmišljen za sve one koji žele da odlože znakove starenja i pojavu prvih mimičkih borica, ali i onima koji žele da ublaže duboke mimičke bore i poboljšaju opušteni tonus kože. Dakle, može se raditi i preventivno, ali i u zrelom dobu.

Tretman se radi u seriji od četiri tretmana, što je preporučeni minimum. Jedan tretman traje približno oko sat vremena, a ukoliko je potrebno moguće je raditi i više serija za najbolje rezultate ili kombinovati sa drugim tretmanima. Tretman se radi jednom sedmično, a sve savete i najbolji plan za vaše stanje kože, možete dobiti u salonu Vreme za mene.

Magični sastojci Corrective linije?

 • Wrinkle reducer peptide complex: Rastvor napravljen sa tri peptida protiv kontraktura komplementarnog dejstva za intenzivnije i trajnije zatezanje kože.
 • Wrinkle filler infusing pad: Liofilizirana matrica od polisaharida koja pojačava apsorpciju i čvrstinu kožnih aktiva.
 • Wrinkle filler hyaluronic concentrate: Koncentrovani rastvor sa hijaluronskom kiselinom sa popunjavajućim efektom posebno kreiranim za tretman dubokih bora.
 • Pearl deluxe regenerating mask: Maska krema sa prahom od mikronizovanog bisera. Poboljšava ćelijsku arhitekturu i komunikaciju i stimuliše procese regeneracije tkiva koji podmlađuju kožu.
 • Aktivni sastojci: Hyaluronic Acid, Pearl Powder, Oil-Soluble sea lavender extract, Anemarrhenae asphedeloides extract, Dictyopteris membranacea extract.

Tretman se može raditi hidroelektroforezom koristeći SKEYNDOR Mesoinfusion aparat, ili sa standardnom galvanskom strujom.

MEZOFILER

Mezokozmetički tretman je posebno formulisan za omekšavanje bora i mimiških crta lica, te za povećavanje čvrstoće vrata i dekoltea. Njegovi aktivni sastojci obnavljaju mešućelisjku komunikaciju i podstiču neosintezu elemenata koji čine matricu strukture kože: kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu. Tretman Mezofiler je idealan za stariju kožu i kožu oštećenu od uticaja sunca.

Aktivni sastojci:

 • Mikro-kolagen: Ovaj sastojak ima efekat epidermalnog faktora rasta I značajan je jer vdiljivo popunjava kožu, i čini bolje manje upadljivijim.
 • Lipozomi punjeni polifenolima: Lipozomi su značajni jer podmlađujuju kožu, te imaju efekat stimalice dermisa, čime se i postiže viddljiv izgled mlađe kože.
 • Mikroalga: Dodatak mikroalgi ima efekat anti-elastaze/kolageneze. Time je tretman potpun jer se zaustavlja proces starenja.

MEZOBRIGHT

Mezokozmetički tretman kojim se izbeljuje koža na hiperpigmetranim područjima. Aktivni sastojci balansiraju tonus, ublažavaju tamne mrlje i usporavaju njihovo ponovno pojavljivanje. Visoka koncentracija vitamina C pomaže stimulaciju kolagena, aktivira prirodni odbrambeni sistem kože i vraća joj čvrstinu. Daje sjaj licu, te je koža nakon tretmana sjajna i glatka.

Tretman se izvodi uz pomoć aparata Meso Infusion DCS, proizvođača kompanije Skeynodor, koji radi sa četiri aktivne radne tehnike. Pomoću svake od njih moguće je delovati na kožu, i uneti važne sastojke u ciljane slojeve kože, potpuno neinvanzivno, takoreći „virtuelnom iglom“. Dakle, nakon postupka nema oporavka, tretman je bezbolan i traje oko dva sata, a klijent se nakon toga vraća svakodnevnim obavezama bez ikakvih problema, te se tretman preporučuje svima.

U čemu je tajna tretmana Meso Bright?

Reč je o savršenom spoju tehnologije i aktivnih sastojaka koji su neophodni koži da bi normalno funkcionisala i izgledala savršeno.

Upotreba:

Ujednačava ten i umanjuje pojavu hiperpigmentacija na koži. Daje sjaj licu i redukuje izgled otvorenih pora.

Aktivni sastojci:

 • Jonizujući vitamin C: redukuje melanin. Posvetljava melanin koji se  transportuje u gornje slojeve epiderma.
 • Aminoethylphosphonic acid: Anti-melanin. Sprečava ponovno pojavljivanje nepravilnosti na koži, a takođe je i stabilizator vitamina C.

Tretman Meso Bright radi se jednom sedmično, a najbolji rezultati se postižu nakon serije od šest do deset tretmana. 

MEZOBT LIFT

Tretman MesoBT Lift je najbolji tretman za izražajne horizontalne bore, kojim se postiže trenutna i kontinuirana lifting senzacija na koži. Budući da je reč o potpuno neinvanzivnoj i nehirurškoj metodi, nema nikavih neželjenih dejstava, nema bola, otoka niti ikakvog oporavka.

Aktivni sastojci

 • 3 peptida koji relaksiraju mišiće, sa ujedinjenim dejstvom:  2 “Botox-like” i 1 “Viper-like venom”. Ima efekat relaksacije izražajnih bora.
 • Aminopropane dihydrogen phosphate (“APPA”) Stabilizuje  aktivnost modulirajućih biopeptida.
 • Kolagen niskomolekularne težine:  (morski) Dejstvo subkutanog mikroliftinga.
 • Šećer Ovsa  prosečne molekularne težine. Kornealni  makrolifting.

Kombinacija sastojaka je tako osmišljena da u potpunosti ciljano i pametno tretira željene regije i eliminiše, čak i one najdublje bore.

MEZOSLIM

Ovaj tretman deluje na tri procesa koji povećavaju pojavu tzv. narandžine kore: problemi sa mikrocirkulacijskim povratnim mikrosistemom, neuravnoteženost lipolize/lipogeneze i učinak telesne kompenzacije.

Po čemu je poseban tretman Meso Slim?

Mogu se tretirati lokalizovane masne naslage, čak i  tamo gde postoji zadržavanje vode. Na taj način birate koje delove tela ćete i na koji način oblikovati i imate kontrolu nad izgledom svoga tela. Supstance su posebno birane i u kombinaciji predstavljaju vašeg najboljeg saveznika u procesu stvaranja tela kojim ćete biti zadovoljni.

Aktivne supstance:

 • Ekstrakt Artčoke : Drenažni i efekat čišćenja. Poboljšava stanje edema i pomaže u otklanjanju toksina.
 • Laminaria ekstrakt: Lipolitički i efekat sprečavanja stvaranja masnog tkiva Redukuje debljinu masnog tkiva.
 • Dekapeptid: Sagorevač masti, sprečava stvaranje novih masnih ćelija. Smanjuje efekat kompenzacije tela.

Da bi se postigli najbolji rezultati potrebno je raditi tretman u seriji od šest do deset tretmana. Prve sedmice poželjno je uraditi dva tretmana, nakon čega se radi jedan tretman sedmično.

OSTALE USLUGE