Project Description

Ultra Contour Touch

Ovaj tretman kombinuje 4 tretmana za najbolji učinak u borbi protiv celulita i lokalizovanih masnih naslaga. Tretman se radi posebnim aparatom, a rezultati su zagarantovani.

Kako deluje Ultra Contour Touch?

Povezuje Foto zrake i elektrolipolizu, kao jedno od najmoćnijih sredstava u borbi protiv celulita i masnih naslaga. Prednost ovakov načina delovanja jesu upravo Foto zraci, budući da su oni jedan od najboljih načina prenosa toplote.

Deluju tako što povećavajući temperaturu i enzimsku aktivnost, koja stimuliše lokalnu lipolizu, razbijaju naslage triglicerida na masne kiseline i glicerol koji zatim odlaze u krvotok da bi se kontrakcijom mišića metabolizovali i utrošili kao izvor energije.

  • ELEKTROLIPOLIZA
  • ELEKTROSKULPTURA
  • DRENAŽNA MASAŽA
  • PDS- PHOTO DYNAMIC SYSTEM- REDUKCIONO DEJSTVO

PDS Photo dynamic system

Foto zraci povećavajući temperaturu i enzimsku aktivnost koja stimuliše lokalnu lipolizu razbijaju naslage triglicerida na masne kiseline i glicerol koji zatim odlaze u krvotok da bi se kontrakcijom mišića metabolizovali i utrošili kao izvor energije. Elektrolipoliza deluje na masne naslage, ali uglavnom na tečnu komponentu i mikrocirkulaciju. Oni zajedno deluju na sve komponente celulita sa uspešnim sadejstvom.

Za više informacija pozovite 064 327 60 69 ili nas posetite u ulici Đorđa Nikšića Johana 20 u Novom Sadu. Iskoristite promo akciju na ovaj tretman i uštedite novac na vašem putu do tela iz snova!

OSTALE USLUGE