Vreme je za negu lica!

Lice je ono što prvo primetite na drugoj osobi, ali je isto tako koža lica vrlo često pokazatelj promena u organizmu. Umorna i beživotna koža lica naročito nakon zimskog perioda i niskih temperature, vetra i snega jeste problem sa kojim se mnoge žene suočavaju.

Stoga, potrebno je licu posvetiti negu i pažnju kakvu zaslužuje. Osim svakodnevne procedure čišćenja i hidratacije lica, preporuka je i s vremena na vreme podvrgnuti lice tretmanima, kako bi se eliminisali nedostaci i koži vratili sjaj, osveženje i hidratacija, ali i potrebna elastičnost.

Dobra vest je da postoji rešenje koje može obuhvatiti sve pomenute probleme. U pitanju je mezoterapija lica bez igala i mezoterapija sa posebnim serumima.

Koji su pozitvni aspekti mezoterapije lica bez igala?

Tretman neinvazivne mezoterapije, odnosno mezoterapije bez igala, kao moderna alternativa terapiji sa iglama, izvodi se tako što se u kožu, putem električnih impulsa, ubaciju hranljive materije koje nedostaju tkivima, a neophodne su mu.

Tretman ima za cilj rekonstruisanje kože i podsticanje regeneracije kože i vezivnog tkiva. Jačaju se vezivna tkiva, poboljšava se metabolizam i prokvljenost kože, a rezultat je vidno osvežena i hidrirana koža, zategnuta i sjajna, i što je najvažnije – zdrava koža. Pozitivno kod ovakvog tretmana jeste što nema otoka niti crvenila, bezbolna je apsolutno, ne ostavlja tragove niti je neophodan bilo kakav oporavak nakon tretmana, te se može raditi bilo kada.

Mezoterapija najbolje rezultate pokazuje u vidu smanjenja bora oko očiju, usta, na vratu i čelu, tačnije celom licu. Takođe, resava problem sa aknama i ožiljcima, flekama i pigmentacionim mrljama na koži, eliminiše tamne kolutive ispod očiju, podiže tonus koži i osvežava je i hidrira. Osim toga, mezoterapija se dosta primenjuje i u prevenciji i borbi protiv starenja kože i stvaranja bora, jača zidove kapilara i tonira kožu. Nakon tretmana koža je podmlađena, glatka i sjajna, te je mezoterapija dobar izbor pred neki događaj, budući da koža nakon njega vidno blista.

U salonu Vreme za mene možete uraditi više tretmana mezoterapije, a uz konsulatije sa stručnim osobljem u salonu, zajednički ćete napraviti plan šta je najbolji program za vašu kožu, budući da je svaka koža za sebe i da joj je potrebno posvetiti posebnu pažnju. U pitanju su sledeći tretmani:

Mezoterapija bez igala, Tretman mezoterapije sa kiseonikom, Botox – Like tretman, Caviar tretman,  Anti-Age Argan Gold tretman, Anti-Stress Professional Treatment, Exotic Cocktail tretman, Hyalift Anti-Age tretman, Anti-Age Time Lift Q 10 tretman, Hydracure Sebo Control Professional Treatment, Scar Mark, Magic Spa Hydration Professional Treatment, Espresso Remodeling Professional Treatment, Biowhite Professional Treatment.

Mezoterapija se izvodi na isti način kod svih tretmana, s tim što se menjaju hranljive materije koje se koriste, u zavisnosti od trenutnog stanja i potreba kože. Međutim, ono što se može preporučiti za svaki tip kože je tretman kiseonikom. Nakon mezoterapije sa ovim serumima koža je osvežena, zategnuta i blistava, ten je čistiji i svetliji, pore su očišćene, a toksini eliminisani.

Tretman

Tokom ovog tretmana koriste se osam moćnih Oxygen seruma (Pure Oxygen Serum, Push Up Oxygen Serum, Anti-Acne Oxygen Serum, Biowhite Oxygen Serum,Eye Detox & Drainage Serum, Face Conture Lift Serum, Lift-Up Oxygen Serum, Botox-Like Oxyge Serum), kreme (Pure Oxygen Face Massage Cream, Botox-Like & Oxygen Professional Face Cream) i filer sa čistim kiseonikom (Hyaluron Oxygen Filler ). Svi preparati, poput infuzije, direktno deluju na ćelije i nude rešenje za individualne probleme na koži. Kao što je več rečeno, preporučuje se za sve tipove kože.

Pozitivna dejstva ove formule (MezzO2):

  • Ćelije snabdeva čistim kiseonikom
  • Instant lifting efekat – ispravlja bore
  • 3D Reduktor Voluminoznosti – povećava volumen kože, učvršćuje je i zateže
  • U potkožnom tkivu vrši reparaciju kolagena
  • Pobošljava metabolizam kože
  • Obnavlja kožu i daje joj energiju.

Tretman klasične mezoterapije bez igala traje oko sat vremena, dok je tretman sa kiseoničnim serumima nešto duži i traje oko 2 sata. Kako je iskustvo pokazalo, najbolji rezultati vide se nakon pet do deset tretmana, a preporučeni razmak između tretmana je od sedam do deset dana. Cena tretmana je 4000 dinara, a ne zaboravite da je trenutno na snazi akcija 6+1 – za plaćenih šest tretmana, sedmi dobijate besplatno!

Za više informacija pozovite 064 327 60 69, ili nas posetite u ulici Branislava Borote 9 u Novom Sadu, gde ćemo se potruditi da zajedno nađemo najbolju kombinaciju i osmislimo program za vašu kožu! Iskoristite akciju 6+1 i zablistajte!

 

Pogledajte još ponuda u sklopu akcije 6+1