Zašto je baš sada pravo vreme da odvojite vreme za sebe

 

Nakon skoro dva meseca provedena kod kuće, bez mogućnosti da se posvetite sebi kako ste na to navikli, konačno možete da se vratite starom životu i ponovo pružite sebi negu kakvu zaslužujete! Salon lepote Vreme za mene ponovo je širom otvorio vrata za sve svoje stalne ali i nove klijente, pa tako ne čekajte ni sekunde da zakažete vaš tretman.

 

Nega tela treba da bude jedan od prioriteta svake žene koja drži do sebe. Samim tim, mnogo vremena provedenog kod kuće, bez mogućnosti da se krećete koliko ste navikli i negujete kako ste to ranije činili, sigurno su ostavili male posledice po vaše telo. Nakon 8 nedelja provedenih kod kuće, vreme je da se ponovo posvetite svom izgledu i da zasijate kako samo vi to umete. U našem salonu možete zakazati razne tretmane koji će pomoći da vratite vašem telu stari sjaj. Od nege tela, preko topljenja nasla do osvežavanja lica, salon Vreme za mene će vam pružiti vrhunsku uslugu i zagarantovane rezultate.

 

Topljenje naslaga

Program za topljenje masnih naslaga podrazumeva dva tretmana po ceni jednog  – ultrazvučnu kavitaciju i limfnu drenažu. Ova dva tretmana u kombinaciji su pravi udar na masne naslage koji ciljano deluje na problematične regije i razlaže masne naslageubrzava metabolizam i vidljivo smanjuje obim.

Ultrazvučna kavitacija je odličan tretman za smanjenje obima problematičnih delova tela. Ultrazvučni talasi deluju tako što stimulišu masne ćelije da oslobode (višak) nagomilanu masnoću i vrate se na prirodnu veličinu. Ovim tretmanom  mogu se tretirati masne ćelije na stomaku, butinama, stražnjici, rukama ili listovima. Gubitak u obimu, čak i od nekoliko centimetara, primetan je već nakon prvog tretmana.  Drugi tretman je limfna drenaža, tretman koji deluje blagotvorno na celokupan organizam. Njime se podstiče izbacivanje toksina, sagorevanje masti i pojačava cirkulacija.

 

Anticelulit program

Naš Anticelulit program  daje brze i zagarantovane rezultate i kombinuje sledeće tretmane:

Elektrostimulacija – tretman za oblikovanje tela, redukciju celulita, mršavljenje i mišićnu stimulaciju.

Limfna drenaža – tretman kojim se podstiče proces limfne drenaže, što blagotvorno deluje na čitav organizam.

Radiotalasi – tretman kojim možete zategnuti opuštenu kožu, poboljšati njenu elastičnost, ukloniti višak masti i podstaknuti formiranje kolagena. Idealan je za rešavanje problema opuštene kože, strija i celulita.

Vakuum – se primenjuje za razgradnju celulita i zatezanje kože. Radio talasi dopiru do 3 centimetra ispod kože, delujući tako i na razbijanje dubinskog celulita.

 

U ponudi našeg salon takođe se nalaze i tretmani za negu lica, koji će vam pomoći da se rešite znakova stresa i umora sa vašeg lica.

 

Mezoterapija lica bez igala

Mezoterapija je tretman za osvežavanjepodmlađivanjehidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Tretmanima mezoterapije se mogu vidno smanjiti bore oko očiju, ustа, na vrаtu, čelu, odnosno celom licu, ožiljci i akne. Ovaj tretman takođe je efikasan izbor kod zatezanja lica (lifting efekt), u rehidrataciji i postizanju svežeg izgleda kožepodizanja tonusa kože, rešavanja problema flekapigmentacionih mrlja na koži i tamnih kolutova ispod očiju.

 

Rezultate tretmana možete pogledati ovde ili na našim Facebook i Instagram nalozima.

Sve informacije u vezi tretmana, zakazivanje besplatnih stručnih konsultacija i tretmana možete dobiti putem telefona: 064 327 60 69 , a nalazimo se u Novom Sadu, Đorđa Nikšića Johana 20 (Novo naselje).

 

 

Autor: vremezamene.rs