Zašto je kiseonik važan za negu kože lica?

Još 1950. godine su naučnici otkrili pozitivno dejstvo kisonika, koji se daje pod pritiskom većim od pritiska vazduha, na kožu lica koja postaje lepša, mekana na dodir i čistija. Bez kisonika ne bi bilo ni života, a zbog čega je baš ovaj element iz prirode toliko bitan za negu kože lica?

 

 

Kako godine prolaze tako ga u našem organizmu ima sve manje, a zbog toga nam se naziru vidljivi znakovi starenja kože lica. Osim anti-age efekta, kisonik može biti veoma delotvoran u borbi protiv akni, mitisera, iritacija i bubuljica. Žene koje imaju problema sa ovim znaju su mnogi preparati koji protiv ovih pojava preskupi, a neki od njih najčešće ne daju nikakve rezultate.

Poslednji hit među tretmanima koji koriste kiseonik  je Oxygen tretman, koji je potekao iz Amerike, a sada ga je moguće dobiti i kod nas i u Novome Sadu u salonu Vreme za mene.

Ovaj tretman je idalan za povećavanje volumena kože , a nakon njega koža će postati mekša, glatkija i sjajnija, sveža i podmlađena.

Oxygen tretman je neinvazivan i postiže visoku hidrataciju kože. Oxygen tretman deluje i detoksirajuće – odstranjuje ugljen dioksid i jača funkciju kože. Bitno je napomenuti da ovaj tretman ne sadrži parabene, silikone, parafine, a samim tim je pogodan za sve tipove i stanja kože, i spada u generaciju AKTIVNE kozmetike. Nema kontraindikacija i mogu ga raditi i trudnice, dojilje i deca sa problematičnom kožom (aknama). Ovaj tretman bukvalno mogu koristiti svi.

Primenom Oxygen tretmana i preparata koža dobija kiseonik, ponovo može da „diše“ i spremna je za unos aktivnih supstanci. Koža lica nakon tretmana je vidno osvežena, hidrirana i odmorna. Ovaj tretman mogu koristiti svi.

Tretman je bezbolan i prijatan, jer se kiseonik, pomoću specijalizovanog aparata, ubacuje u kožu pod pritiskom, bez upotrebe igala. Aktivne supstance na ovaj način prodiru kroz međućelijski prostor (biomatriks) u dublje slojeve kože. Ovim postupkom se podiže tonus mišića, uklanjaju nečistoće i akne zahvaljujući antibakterijskom dejstvu kiseonika, hrani vezivno tkivo i podstiče ćelijski metabolizam kao i regeneracija oštećenih ćelija.

Oxygen tretman se može raditi na dva nacina:

1.Čistim kiseonikom

2.Serumima obogaćenim kiseonikom

Više informacija možete dobiti pozivom na telefon 064 327 60 69,  možete posetiti sajt www.vremezamene.rs ili doći u salon Vreme za mene u Branislava Borote 9, u Novom Sadu.

Radno vreme salona je svaki radni dan, subota i nedelja od 08h-21h.